Nedadores al Car Sant Cugat. Autor: Cedida.

Marina Garcia i les waterpolistes tornen a entrenar

La reobertura del CAR de Sant Cugat ha permès tocar aigua de nou a molts nedadors i waterpolistes locals, encara que no a la totalitat de la plantilla del CN Sabadell, sinó alguns que estan immersos en la preselecció olímpica i que formen part d’un selecte grup que pot tornar a preparar-se amb totes les garanties.

Entre els nedadors, Marina Garcia, ha pogut a tornar a tocar aigua després de dos mesos, a l’igual que la portera de la selecció de waterpolo Laura Ester i les jugadores Maica Garcia i Judit Forca. Les esportistes van rebre la visita de la consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, i del Secretari d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, que es van mostrar satisfets d’haver pogut gestionar la reobertura de el Centre.

Una altra nedadora local, Cata Corró, entrena al Centre de Tecnificació Esportiva de les Balears, a l’espera que es vagi normalitzant tot i el Club Natació Sabadell pugui reobrir les seves instal·lacions, cosa que succeirà quan entrem en la fase 2.

En altres clubs de Catalunya alguns dels seus nedadors han optat per entrenar a les platges que permeten la pràctica esportiva. No obstant això també l’esport federat ha estat víctima de les indefinicions i contrasentits emanats el Ministeri de Sanitat. Exemple, a les platges de Barcelona, ​​per citar una de propera, es podia practicar surf, però no nedar, ni tan sols acreditant pertànyer a la Selecció Espanyola.

Foto portada: nedadors a la piscina exterior del Car Sant Cugat. Autor: Cedida.