Foto portada: Carbonell, a l'esquerra, amb la medalla de plata. Autor: FINA.

Ona Carbonell, bronze en ‘Highlight’

La nedadora del Club Natació Sabadell Ona Carbonell, s’ha penjat la segona medalla d’aquest mundial, a l’espera de la confirmació de la tercera.

Ha Estat en la rutina de nova implantació el Highlight, on ha tingut un paper preponderant junt a les seves companyes. L’entrenadora ha decidit que a banda de les proves individuals, intervingui a totes les que pugui amb l equip, sense esgotar-la.

A la natació artística espanyola sempre li ha sortit rendible la innovació del conjunt, sigui en equip o en el seu moment el Combo, així que és comprensible que Mayuko Fukiki apostés fort pel Highlight on es dóna curs a la imaginació. Amb una música potent, que va aixecar al públic, les nedadores van construir les seves habilitats liderades per Ona Carbonell i Meritxell Mas, les veteranes del grup. Les noies de l’equip espanyol es van classificar després de Ucraïna. 94.5000, Itàlia 01.733 Espanya suma 91.1333.

Igual que al mundial de Roma 2009, l’absència d’alguna potència com Rússia, ha propiciat que Espanya emergís al podi, i concedís visibilitat al nostre conjunt. Una medalla que obrirà moltes portes. Ara, Carbonell resta a la confirmació de la seva tercera medalla, que serà d’argent a la final del “solo” lliure. També, formà parella amb Paula Ramírez, amb qui disputarà la final de “duo” lliure”, però aquí sense possibilitat d’optar al podi.