Campus ona Carbonell. Autor: CN Sabadell

Ona Carbonell organitza un ‘Campus Elite’

Ona Carbonell organitzarà aquest estiu el seu quart Campus de Natació Sincronitzada per a joves de 6 a 18 anys.

Les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell, seran l’escenari de l’esdeveniment. Però a més. aquest any, la nedadora que compta amb 20 medalles de sincronitzada en sis mundials consecutius, ha preparat un Campus Elite, per a nedadores que ja han participat en competicions, com a mínim en campionats d’Espanya, amb les que treballarà d’una manera més personalitzada.

Aquest Campus Elite tindrà dues professores d’excepció Andrea Fuentes, la nedadora que més medalles olímpiques ha aconseguit, al igual de Belmonte, tres de plata i una de bronze, a més de tretze medalles en campionats del Món i dotze en campionats d’Europa i la francesa Virgin Dediu, medallista olímpica i mundial, símbol de l’art i l’elegància en els seus moviments a l’aigua. Les dues, col·laboren amb l’equip espanyol des de la seva retirada i posaran a contribució els seus coneixements en les instal·lacions del CN Sabadell.
Com va apuntar Fuentes, en la presentació al Club “es tracta d’ajudar a aquestes noies joves a treure tot l’art que hi ha en elles en base a les normes de la natació, sincronitzada, ara anomenada artística. El Campus, té caràcter internacional, i ja en les tres edicions de la modalitat bàsica van participar multitud d’alumnes estrangeres, atretes per la personalitat esportiva d’Ona Carbonell i el prestigi de la sincro espanyola.

Campus estival

El Campus es desenvoluparà del 18 al 21 i del 22 al 29 de juliol. Ona Carbonell, assistirà diàriament a les classes, compaginant-les amb el seu entrenament al CAR de Sant Cugat.

Foto portada: presentació del Campus. Autor: CN Sabadell.