Onze sabadellencs al Campionat d’Espanya a Castelló

Un total d’onze nedadors sabadellencs participaran des d’aquest divendres fins diumenge al Campionat d’Espanya en piscina curta que es disputarà a les instal·lacions Gaietà Huguet de Castelló.

Uns Campionats amb absències importants com la de Mireia Belmonte, apartada de les competicions des de gener a l’Open de Catalunya a Terrassa, i que després d’uns problemes mèdics aquest estiu reapareixerà a Rotterdam a principis de desembre a l’Open d’Holanda, primera oportunitat per aconseguir les mínimes olímpiques, la segona i gairebé definitiva serà l’Open de Primavera a Can Llong i la repesca en els europeus.

L’esquadra del Club Natació Sabadell estarà formada per Cata Corró que nedarà els 800 lliures 200 papallona, ​​400 estils, 400 lliures, i 200 estils. Marina Garcia, un altre dels valors en alça de la natació espanyola nedarà els 100 estils, 200 braça, 400 estils, 100 braça, 50 braça i 200 lliures. El Club completa el seu equip amb Nerea Ibàñez, Aina Oliván, Laura Díaz, Carla Sec, Diego Mira, Marc Tel, Pol Yagües, Sergio de Celis i Alex Castejón.

La competició es disputarà contrarellotge i amb totes les garanties de control anticovid. És l’inici de la temporada, amb tots els problemes previs que ha comportat el tancament d’instal·lacions a Catalunya.