Foto portada: sortida de la darrera Women Race, l'any 2016. Autor: David B.

Obertes les inscripcions de la Women Race

La tercera edició de la Women Race El Corte Inglés recorrerà els principals carrers de Sabadell el proper 11 de juny a partir de les 9.30 hores. La cursa vol consolidar-se com un referent popular i solidari.

La cita atlètica serà el proper diumenge 11 de juny a les 9.30 hores amb sortida des de l’Eix Macià de Sabadell. És l’única cursa que surt des d’aquesta emblemàtica avinguda. La prova, patrocinada per El Corte Inglés, arriba a la seva tercera edició. Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica és de nou l’entitat beneficiària. A més, rebrà la recaptació que s’aconsegueixi amb el Dorsal 0 i amb la venda de les samarretes d’edicions anteriors. A través de les xarxes socials es divulgaran vídeos amb la tasca de l’entitat a través de l’etiqueta #correcontraelcancer.

Women Race
Sortida de la cursa l’any passat, amb un miler de participants. Autor: David B.

El recorregut serà el mateix de les dues edicions anteriors: sortida i arribada a l’Eix Macià, passant per la Ronda Zamenhof i l’eix central (Via Massagué, Passeig Manresa, Passeig de la plaça Major i Rambla). A nivell esportiu, la cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, i està patrocinada per El Corte Inglés i també per Toyota Ippon Motor Vallès. L’Ajuntament hi col·labora. L’organització ha renovat el logo de la cursa, amb la voluntat de fer-lo més dinàmic.

Inscripcions i preus

Les inscripcions s’han obert aquest dijous. Hi ha un màxim de 2.000 participants i les inscripcions estaran obertes fins el dia 7 de juny, siguin presencials al centre comercial o a través de la web Women Race El Corte Inglés. El preu és de 9 euros per la inscripció presencial i de 9,40 euros si es fa a través d’internet. Està oberta a les dones majors de 12 anys, ja sigui per equips o individual. Les tres primeres de cada categoria tindran un trofeu.

A més, durant les inscripcions, hi haurà diversos entrenaments a càrrec de la fundadora de Espacio de corredoras i atleta internacional Mary González Reina. Els dies 9 i 10 de juny es podran recollir els dorsals a la Fira de la Corredora, al departament d’Esports del centre comercial, on hi haurà un servei gratuït d’anàlisi de trepig.

Foto portada: sortida de la darrera Women Race, l’any 2016. Autor: David B.