Pluja de gols a Can Colapi; derrota del Club a Sant Andreu

• L’Escola Pia goleja el Manresa per 9 gols a 7 en un intens partit al pavelló col·legial.

• Derrota del Club Natació Sabadell a camp del Sant Andreu de la Barca (4-1).

L’Escola Pia es col·loca quarta a la taula en vèncer al Manresa (9-7) amb 5 gols de Pepe Font. El Natació Sabadell perd a Sant Andreu (4-1) i s’encalla a la part baixa de la taula.

Festival de gols al pavelló de l’Escola Pia. El partit ha començat molt igualat i la possessió de la pilota ha estat dividida entre els dos equips. Sergi, al minut 6, ha obert el marcador en recuperar una pilota a camp contrari. Josan però, ha fet l’empat també en una recuperació. Tot i així els de Sabadell han controlat el partit en últims minuts de la primera part i Pepe, per partida doble i amb assistències de Torras i Sergi, ha fet el 2 a 1 i el 3 a 1 amb el que s’ha arribat al descans.

Pluja de gols a la segona part, fins a 12 gols han anotat els dos conjunts. La Pia ha seguit amb el domini i Jordi Sardà als primers segons de la segona part ha anotat amb un gran xut de falta. 4 minuts més tard, al 25, Pepe Font ha anotat el 5 a 1 en aprofitar un rebot del porter visitant, fent així el seu hat-trick. La pluja de gols de Can Colapi ha seguit amb el gol de Marc Pagès al minut 27 en aprofitar una bona jugada individual a la banda de Pepe Font. El partit semblava decidit i el Manresa, desbordat, a falta d’encara 13 minuts ha tret el porter-jugador. La reacció no ha tardat i en 2 minuts, els visitants han fet el 6 a 2 i el 6 a 3 mitjançant Charly i Asis. Tot i així, Sergi, ha trencat la reacció en aprofitar un clar error en la passada dels manresans i anotar a porteria buida el 7 a 3. El Manresa no s’ha volgut donar per vençut i en 2 minuts (al 32 i al 33) Redu i Charly, de nou, han anotat per escurçar distàncies. Ha sigut però, Pepe Font qui no ha deixat creure en la remuntada als visitants i ha anotat en menys d’un minut dos gols a porteria buida en aprofitar errors en el joc de 5, fent així 5 gols en un partit. 9 a 5 i els locals no patien pels 3 punts, però Redu, per segona vegada, a falta de 6 minuts i Bermusell a falta de 3, han fet patir als de Donoso. Tot i així han sabut defensar l’atac de 5 del Manresa i el marcador ja no s’ha mogut. 9 a 7, festival golejador a casa i victòria importantíssima contra un rival directe en la lluita per la part alta de la classificació. Pepe Font, amb els 5 gols d’aquest partit, es situa com a màxim golejador de la categoria amb 28 gols.

El Club Natació no suma a Sant Andreu (4-1).

Derrota del Natació Sabadell a una pista complicada. Els sabadellencs han sortit poc endollats i el Sant Andreu s’ha avançat ràpidament en la primera ocasió de perill. Amb l’1 a 0 al marcador el Club Natació ha reaccionat i amb més intensitat l’hi ha disputat la possessió i el domini del joc als locals. Una reacció, però, que no ha estat suficient i més quan els de Sant Andreu, amb un xut de camp a camp del porter Marc, han fet el segon. El Club ha seguit amb un bon ritme de partit però el 2 a 0 ha seguit fins al descans.

A la segona part, els de Jaro han seguit augmentant la intensitat i han tingut uns minuts de clar domini. Un domini que s’ha materialitzat en ocasions, però no en gols. Els de Sabadell han fallat nombroses ocasions clares de gol i Carlos ha enviat una pilota al pal. Pocs instants després però, el mateix Carlos ha aconseguit anotar en una bona contra i retallar distàncies. 2 a 1, i els nedadors seguien amb molta intensitat i creant ocasions, però han sigut els locals, qui a través d’un bon contraatac han aconseguit el tercer a falta de 3 minuts per el final del partit. El Natació Sabadell s’ha vist obligat a treure el porter-jugador i tancar al rival al seu camp. El Sant Andreu ha aprofitat que els visitants estaven en l’atac de 5 i en una pèrdua ha fet el 4 a 1 definitiu a falta de 3 segons per acabar el partit. El Club no suma cap punt a Sant Andreu i es col·loca a la dotzena posició, a 9 punts de l’onzè classificat i a 4 del descens.

Club Esportiu Escola Pia 9 – 7 Manresa Futbol Sala

CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi, Torras, Pol Viada, Llorenç, Carles Comadran, Oriol Comadran, Pepe Font, Xarau, Jordi Sardà, Marc Pagès.
Manresa FS: Cirera, Charly, Asis, Alejandro, Bermusell, Redu, Josan, Lavado, Flores, Chavez.
Gols: Sergi (1-0 min. 6), Josan (1-1 min. 9), Pepe Font (2-1 min. 15), Pepe Font (3-1 min. 18), Jordi Sardà (4-1 min. 20), Pepe Font (5-1 min. 25), Marc Pagès (6-1 min. 27), Charly (6-2 min. 28), Asis (6-3 min. 30), Sergi (7-3 min. 31), Redu (7-4 min. 32), Charly (7-5 min. 33), Pepe Font (8-5 min. 34), Pepe Font (9-5 min. 34), Redu (9-6 min 34), Bermusell (9-7 min. 37)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Pepe Font i a Jordi Torras, del CE Escola Pia i a Flores, del Manresa FS