Futbol sala

Primer punt del Club Natació i nova victòria de la Pia

• El Club Natació suma el primer punt a casa contra el Salou (2-2).

• L’Escola Pia torna a guanyar en l’últim partit abans del Barça (1-3)

El Club Natació suma finalment el primer punt de la temporada a casa, tot i que podria haver sumat els tres. L’Escola Pia segueix intractable i aconsegueix el 5 de 5 a l’espera de rebre el Barça a la Copa el proper dimarts.

En un partit poc vistós els de Jordi Nobau, que no estan tenint sort en aquest inici de temporada, han deixat escapar dos punts en els últims 15 segons.

Els nedadors, conscients de l’oportunitat d’obrir la llauna dels punts d’una vegada per totes, han sortit a Cal Balsach a per la possessió i el domini del partit. Tot i així, no han aconseguit mantenir la possessió de la pilota i el partit no ha tingut un dominador clar. Amb la possessió repartida, el nombre d’ocasions s’ha reduït i el partit ha perdut frescor. Malgrat tot,Jordi Lozano, a falta de 3 minuts per al descans ha aprofitat la sortida d’un corner per, amb un xut potent i creuat, superar el porter visitant i obrir el marcador. Amb l’1 a 0 el guió del partit no ha canviat i ha costat veure ocasions. A pocs segons del descans, finalment ha arribat la ocasió més clara pels de Salou, que s’han trobat però, amb una gran intervenció d’Álex Marcos. Així doncs, amb una gran efectivitat de cara a porteria, el Club Natació ha pogut anar al vestuari amb avantatge en el marcador.

A la segona meitat, la igualtat ha tornat a ser la tònica del joc i el marcador s’ha mantingut fins a falta de 5 minuts per al final. I tot  i que els sabadellencs han tingut opcions de fer el segon han estat els visitants els que han aconseguit trobarporteria en un xut llunyà d’Adriáni han posat l’empat al marcador. Amb l’1 a 1 els tarragonins s’han crescut i han aconseguit acaparar el domini de la pilota durant uns minuts. Tot i així, de nou en un córner, els locals s’han tornat a posar per davant. Jaume Figueras ha tret un potent centre des de la cantonada que després de rebotar en dos jugadors visitants s’ha acabat introduint a la porteria del Salou. 2 a 1, i novament, sensació que aquesta vegada si. I més quan els de Salou s’han quedat amb 1 menys per l’expulsió del porter. En un mal canvi amb el porter-jugador, el porter visitant ha vist la segona groga i ha deixat als seus amb un menys. 2 a 1 i 5 contra 4. Tot semblava decidit, però els visitants, no conformes amb la derrota han seguit atacant com si juguessin de 5, però amb 4 jugadors a camp i la porteria buida. I en un dels atacs visitants, Jordi Lozano ha perdut la marca i ha comès un penal favorable als visitants. A falta de 15 segons el Salou no ha perdonat i ha transformat el 2 a 2 definitiu. Un empat que tot i suposar el primer punt de la temporada i permetre als de Nobau abandonar la última posició, deixa un regust amarg als nedadors que tenien a tocar la victòria. El cap de setmana que ve, sortida complicada a la pista del Montcada.

L’Escola Pia s’omple de moral abans del partit de la temporada

A pocs dies pel gran partit la Pia tornava a visitar la pista de l’Hospitalet. La pista on precisament va aconseguir la classificació pels setzens de final de la Copa del Rei que els ha permès enfrontar-se al Barça. Tot i així, amb els peus a terra i sense pensar en el partit del Barça, els de Pedro Donoso han sortit al camp a sumar el 5 de 5 i mantenir el liderat en solitari.

Com ja es habitual, de seguida la possessió de la pilota i el domini s’ha decantat cap al cantó col·legial i amb possessions molt llargues els sabadellencs han començat a escriure el guió de la cinquenavictòria consecutiva. Un guió que s’ha trencat al minut 4, quan Amores al segon pal després d’una bona sortida de pressió dels locals ha fet l’1 a 0. Tot i així, el domini i la superioritat dels de Can Colapi ha fet efecte i al minut 10, després d’una Asistencia de Dani Castro, Jordi Torras ha fet l’empat al segon pal. No conformes amb l’empat els visitants han seguit pressionant al rival i mantenint la possessió de la pilota i finalment de la constància ha arribat el premi. Sergi, sempre molt perillós per la banda, s’ha escapat en una gran jugada individual i el seu xut l’ha desviat un jugador de l’Hospitalet amb la mala sort que ha acabat entrant a la pròpia porteria. 1 a 2 i tot i que tots dos equips han tingut més opcions per anotar, el partit ha arribat al descans amb la victòria parcial col·legial.

A la segona part, la superioritat sabadellenca ha estat encara més clara i el domini, de nou, pels de Sabadell. Tot i així, al contraatac l’Hospitalet ha creat molt perill i ha hagut d’aparèixer Jordi Font, que amb dues aturades de molt mèrit ha mantingut l’1 a 2 al marcador. D’aquesta manera a falta de 6 minuts els locals carregats de faltes han fet la sisena i Carles Comadran de doble penal ha fet l’1 a 3. Ja amb un marcador més desfavorable els del Baix Llobregat han sortit amb el porter-jugador però els de Can Colapi han tornat a demostrar que a part d’atacar molt bé amb la pilota, fan un treball defensiu exemplar. Els locals no han pogut desfer la defensa sabadellenca i fins i tot han estat els de Donoso qui han pogut fer el quart, en un doble-penal i amb xuts des de mitja pista. Tot i així, el marcador no s’ha mogut i amb l’1 a 3 s’ha arribat al xiulet final. Nova victòria de l’Escola Pia i si, 5 de 5 en els 5 primers partits de lliga. 15 punts que els mantenen líders en solitari. Però no hi ha opció a la tranquil·litat, Cover i Marfil segueixen de ben aprop, a només dos punts. El proper cap de setmana, a casa i contra el Pallejà, els de Can Colapi buscaran seguir augmentant la bona ratxa. Tot i així, ara tots els ulls del futbol sala sabadellenc són al proper dimarts a 3 quarts de nou del vespre al Pavelló Nord de Sabadell. Partit històric de setzens de final de la Copa del Rei: Escola Pia – Futbol Club Barcelona, un premi a la feina ben feta i a aquest gran inici de temporada. A gaudir-lo!

Club Natació Sabadell 2 – 2 Club Salou Futbol Sala

CN Sabadell: Álex Marcos, Arnau Casabón, Pep Girvent, Jaume Figueras, Aitor Rodríguez, Jordi Lozano, Arnau Huguet, Pau Puigdomènech, Marc García, Marc Torras.
Salou FS:Edu, Dani López, Omar, Mario, Torres, Jordi Llorens, Albert Chàfer, Pol Aragonès, Adrián Morales, Toni Ros, Pepo, Chus.
Gols: Jordi Lozano (1-0, min. 17), Adrián Morales (1-1, min. 35), Edu(p.p.) (1-2, min. 36), Omar (2-2, min. 39)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Pau Puigdomènech i Jordi Lozano del Club Natació i a Adrián del Salou. A més, ha expulsat amb doble targeta groga a Edu, del Salou.

Hospitalet Bellsport 1 – 3 Club Esportiu Escola Pia

Hospitalet B.:Francisco Guirado, Alejandro, Víctor Amores, Víctor Folque, Alejandro Jiménez, Marc, Sergio Nuñez, Carlos, Pau Sellares, Pedro Jose, Eric.
CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran, Jordi Torras, Sergi, Oriol Comadran, Jordi Sardà, Santi Sardà, Llorenç Tarrés, Marc Pagès, Alex Germán, Dani Castro, Santi.
Gols: Amores (1-0, min. 4), Jordi Torras (1-1, min. 10), Sergi (1-2, min. 13), Carles Comadran (1-3, min. 34).
Incidències:

Foto portada: un moment del C.N.Sabadell-Salou, a Can Balsach. Autor: C.Domènech.