Punt per a l’esperança del Sabadell (2-2)

• Bon partit dels arlequinats que han sumat un punt davant un rival candidat a l’ascens.

• Els d’Àlex Garcia han hagut d’empatar dues vegades per sumar després de tres derrotes consecutives.

El partit ajornat fa dues setmanes a causa de la forta pluja caiguda a Sabadell s’ha disputat avui a la Nova Creu Alta davant 1.986 valents espectadors que han sigut fidels al seu equip. La prioritat era guanyar després de cinc partits sense fer-ho i debutant el tècnic amb derrota el passat diumenge davant l’Alcorcón.

Juanjo i Carlos Hernández han estat les grans novetats en l’onze inicial respecte el que va a jugar a Madrid diumenge, en substitució de Porcar i Crespí. El cas de Juanjo és singular, ja que ha debutat aquesta temporada com a titular, després de perdre’s tot l’inici de temporada per una lesió al menisc dret.

Las Palmas ha sortit a dominar el partit i ha buscat el gol des del primer minuts. Primer ha avisat un dels millors jugadors de la categoria, l’argentí Araújo ha estavellat una pilota al travesser de la porteria de Nauzet. Era el preàmbul al gol canari, ja que al minut 19, Nauzet Alemán batia al Nauzet arlequinat. Però el Sabadell ha sabut reaccionar ràpid, ja que tres minuts després del gol visitant, Hidalgo definia a la perfecció una centrada lateral de Cristian. Gol psicològic, ja que els arlequinats, esperonats pel gol de l’empat, han guanyat terreny i han tingut el dos a un a les botes d’Hervás, però el xut mossegat l’ha aturat Lizoain. Quan millor estava el Sabadell, ha arribat el descans.

Collantes, lesionat aquest dimecres. Autor: R.Benet

La mitja part ha aclarit les idees dels canaris, i de nou s’ha repetit la història de la primera part: ocasió de Las Palmas que acabava amb la pilota al travesser i gol vuit minut després, al minut 57, de Aythami de cap. Les males noticies no s’acabaven pel Sabadell, ja que Collantes, el jugador en millor forma dels sabadellencs, ha caigut lesionat. Però quan pitjor pintaven les coses pels d’Àlex Garcia, Javi Castellano marcava gol, però en la seva porteria, el que ha suposat l’empat arlequinat. Resultat que no es mouria del marcador.

L’empat no ve malament a cap dels dos equips: el Sabadell suma un punt davant un equip que es clar candidat a pujar de categoria i, Las Palmas suma un punt que el fa ser líder de la Liga Adelante. Àlex Garcia es mostrava satisfet amb el seu equip:

L’equip ha fet un esforç enorme. Ha treballat moltíssim durant tot el partit, ha de ser un punt d’inflexió. El partit del diumenge haurà de valer per fer bo el punt d’avui”.

Ara toca recuperar forces per altre final, com el partit de diumenge a casa davant el Leganés, rival directe per a la permanència. Jugui qui jugui contra els madrilenys, s’ha de guanyar sí o sí, i sortir de la zona de descens, ja que el Sabadell acaba l’any a camp del Tenerife.

CE Sabadell: Nauzet, Víctor, Crespí, K. Olivas, Cristian, Ciércoles (Sotan, 82′), Hidalgo, J. Hervás, Eguaras, Collantes (M. Gato, 60′) i Aridai (Juanto, 77′).
UD Las Palmas: R.Lizoain, Christian, D. García, A. López, Nauzet Alemán, Araujo (Asdrúbal, 69′), Momo (Guzmán, 82′), Roque Mesa (Hernán, 76′), Aythami, Castellano i Culio.
Gols: 0-1 (19′): Nauzet Alemán. 1-1 (22′): Antonio Hidalgo. 1-2 (57′): Aythami. 2-2 (73′): Javi Castellano (p.p.).
Àrbitre: Eiriz Mata, comitè gallec. Grogues a Juanjo Ciércoles, Kiko Olivas, A. Hidalgo, Cristian, Gato; Culio, Nauzet Alemán, Hernán.
Camp: Nova Creu Alta, 1.986 espectadors. S’ha guardat un minut de silencia per la mort dels ex-directius Josep Guillem i Francesc Úbeda.

Foto portada: Hidalgo, amb la seva característica celebració. Autor: Roger Benet.