Foto portada: Castellet, en una recepció a l'Ajuntament, abans dels Jocs de Sotxi 2014. Autor: David B.

Pyeongchang 2018: els Jocs de Queralt Castellet?

13 esportistes conformen la delegació espanyola als Jocs Olímpics de Pyeongchang 2018 (Corea del Sud), la cerimònia d’inauguració dels quals se celebra aquest divendres. Entre ells, la sabadellenca Queralt Castellet: “són els Jocs als que millor arribo; no signo el bronze; vull guanyar”, assegura la rider local a l’agència Efe. 

Després d’uns molt bons darrers resultats a la Copa del Món en la categoria de half pipe, Queralt Castellet té opcions de penjar-se una medalla olímpica. Arriba amb molta més experiència, i després d’estar a punt de deixar la competició al morir la seva parella i entrenador d’un càncer.

Castellet començarà la seva participació dilluns, intentant classificar-se per a la final de dimarts en la categoria mig tub d’snowboard. Ja és a la Vila Olímpica des de dimecres. “Em sento molt bé, molt animada. En l’aspecte anímic estic molt bé, i en l’aspecte físic, molt fort. Hem fet una bona preparació, tant física, com tècnicament”, va explicar Queralt, que va indicar a Efe, que està “molt contenta” amb el treball del seu tècnic australià”.

Foto portada: Castellet, al Mundial de Sierra Nevada. Foto: @campeonisimasES via Twitter.
Castellet, al Mundial de Sierra Nevada. Foto: @campeonisimasES via Twitter.

Castellet, amb 28 anys, competirà a les seves quartes olimpíades, després de Torí 2006, Vancouver 2010 i Sotxi 2014, on va ser finalista.

Foto portada: Castellet, en una recepció a l’Ajuntament, abans dels Jocs de Sotxi 2014. Autor: David B.