Foto portada: Castellet, al podi fent la senyal de la victòria. Autor: May Creus

Queralt Castellet entra a l’elit del snowboarding amb la plata al Mundial

La sabadellenca Queralt Castellet es va treure l’espina aquest dissabte dels Jocs Olímpics de Sotxi 2014 als Mundials de Kreischberg (Àustria).  Ja és subcampiona mundial en half pipe.

Només té 25 anys i ja ha disputat tres Jocs Olímpics. Però també havia tingut una certa llegenda negra a les finals que ara queda en l’oblit. La sabadellenca Queralt Castellet ja és subcampiona mundial en mig tub. La rider sabadellenca ha fet els seus millors resultats finalitzant als mundials en segona posició. “Estic contentíssima, la veritat. Ja portava uns quants intents, i al quart ja tocava”, va dir només acabar la prova.

Castellet posa així final a la mala ratxa en les finals, consolidant-se en el món del snowboard. Ha aconseguit el seu major èxit internacional. La rider de Sabadell va classificar-se per a la final amb el quart millor temps. Però finalment només va ser superada per la xinesa Cai Xuelong. La francesa Clemence Grimal ha completat el podi. Castellet és la primera medallista espanyola en aquesta disciplina. El president de la Federació Espanyola, May Peus, ha assegurat que “el podi de Queralt es fruit del seu treball i de la confiança que des de la Federació s’ha dispositat en ella”.

Foto portada: Castellet, al podi fent la senyal de la victòria. Autor: May Creus