Remuntada de líder de l’Escola Pia

• Els de Can Colapi aixequen un 0-3 a la segona meitat.

• L’Escola Pia sua de valent per superar als eivissencs del Peña Deportiva.

Després d’encaixar tres gols en un mal inici de partit, el conjunt de Can Colapi protagonitza una gran remuntada i s’endú els tres punts en un partit molt competit.

Amb les baixes de Carlos Povedano i Llorenç Tarrés, l’Escola Pia s’ha trobat amb un duríssim Peña Deportiva d’Eivissa que no els ha permès reservar ni un pèl d’energia pel proper dimarts si volien endur-se els tres punts. L’encontre ha començat amb uns minuts de tempteig i de possessió repartida. Malgrat tot, als 4 minuts de joc tot s’ha començat a tòrcer pels de Sabadell, quan els balears han situat el 0 a 1 de rebot. Tot i que Santi Bertolín ha fet una gran aturada en un u contra u, el refús l’han aprofitat els visitants per obrir la llauna. Remant en contra des dels primers minuts, els de Pedro Donoso ho han provat des de lluny amb rematades de Dani Castro, dels més actius dels locals, i Pepe Font. Tot i així, els visitants li han trobat el ritme al partit, han aconseguit inquietar en diverses ocasions la porteria sabadellenca i al minut 6, Lluc Parera, sens dubte el gran perill del conjunt eivissenc, ha transformat el 0 a 2 de falta directa. Amb l’Escola Pia tocada, el Peña Deportiva ha seguit empenyent i a l’equador del primer temps, de nou Lluc Parera i novament en un llançament de falta, aquest cop però en una jugada d’estratègia, ha signat un contundent 0 a 3. I això no ha estat tot. Un minut més tard, un dels grans actius del conjunt sabadellenc, Carles Comadran, ha marxat expulsat amb doble targeta groga per protestar una decisió arbitral i els visitants han disposat de dos minuts de superioritat numèrica sobre el parquet. Els de Pedro Donoso però, s’han posat el mono de treballar i amb un excel·lent treball defensiu i un gran paper de Santi Bertolín sota pals han esvaït qualsevol iniciativa balear. Superar els dos minuts d’inferioritat sense encaixar ha donat ales als locals i un gran gol de Dani Castro a pocs segons pel descans els ha marcat el camí de la proesa.

Una gran segona meitat ha confirmat la remuntada

A la segona meitat, els de Can Colapi han sortit amb les piles canviades des del primer minut i als dos minuts de joc ja han destruït l’avantatja visitant. Primer Santi Sardà en aprofitar el refús del porter visitant a un llançament de penal de Pepe Font i només un minut més tard, novament Dani Castro amb un potent xut exterior. A falta d’encara 18 minuts de la segona meitat, l’Escola Pia ja ha situat l’empat a 3 al marcador. La remuntada, més que possible. El conjunt col·legial no ha parat d’insistir i de la mà d’un gran Dani Castro, que ha sigut un autèntic malson per la defensa rival, ha tancat als illencs a camp propi. Finalment, Jordi Sardà ha trobat al premi a la feina ben feta i amb un autèntic golàs ha confirmat la remuntada. El 7 de l’Escola Pia ha deixat enrere el seu marcador per banda dreta i amb un autèntic obús ha superat el porter visitant. 4-3, remuntada d’escàndol i 14 minuts per certificar la victòria. Per fi, el partit s’ha posat de cara quan Pepe Font ha anotat, amb sort, el cinquè dels sabadellencs. La rematada del 5 de Can Colapi ha tocat en un defensor desviant la trajectòria i fent impossible l’estirada del porter. Tot i el 5 a 3, la Peña Deportiva no ha abaixat els braços i ha esgotat totes les forces. Amb gran intensitat ha disposat d’ocasions i finalment a falta de 6 minuts pel final, ha pogut situar des del punt de penal el 5 a 4, un marcador ajustadíssim per deixar uns últims 5 minuts de gran competitivitat. Després de retallar distàncies el visitants han anat a per totes i han apostat pel porter-jugador. La circulació de la pilota en el joc de 5 però, no ha sigut excessivament fluïda i la defensa de l’Escola Pia ha pogut solucionar tots els atacs. Sense temps per a més, ha sonat la botzina al pavelló del carrer Garcilaso que ha confirmat un nou triomf del conjunt de Pedro Donoso. el vuitè consecutiu. Importantíssima i treballada victòria que dóna aire als de Can Colapi per visitar el proper dimarts la pista de la Unión Santa Coloma en la jornada intersetmanal de lliga.