Escola Pia

Remuntada i victòria de l’Escola Pia per seguir perseguint al líder

• L’Escola Pia remunta a casa i suma una nova victòria.

• El Club Natació segueix amb la bona ratxa i suma 3 punts a Sant Cugat

L’Escola Pia remunta i suma la 4 victòria seguida mantenint-se així en la lluita pel títol amb un Castelldefels que, de moment, no falla. El Club Natació acumula també 4 victòries consecutives que el mantenen al capdavant de la classificació. Tot i així, no pot badar perquè el segon classificat tampoc afluixa

L’Escola Pia ha tornat a fer de la ‘Bombonera’ del carrer Garcilaso un autèntic fortí on ja hi acumula 4 victòries consecutives. Aquest cop però, ha tocat remar a contracorrent davant un potent Salou. Amb la baixa de Dani Castro, el conjunt de Pedro Donoso ha sortit al parquet amb la consigna clara de dominar el partit i de pressionar a camp contrari per tal de no deixar sortir al rival. Tot i aconseguir-ho, una pèrdua d’últim home dels locals ha provocat un clar avís dels tarragonins que han enviat la pilota al pal. Amb aquesta ocasió, els visitant ho han seguit intentant i pràcticament a la següent jugada han obert la llauna. Amb el 0 a 1 a l’equador de la primera meitat, els de Can Colapi han seguit amb el guió establert i dominant clarament el match. Tot i el domini però, no han estat encertats de cara a porteria tot i tenir ocasions claríssimes. Àlex Germán ha enviat una pilota al pal després d’una gran combinació amb Carlos Povedano i Oriol Comadran, i a la jugada següent, el mateix Germán no ha arribat per ben poc a rematar un segon pal que significava l’empat. A més, Sergi Ruiz tampoc ha pogut culminar una bona jugada individual ja que la seva rematada s’ha estavellat, novament, a la fusta. Mala sort pels locals quan, de nou, en una pèrdua, el Salou ha aconseguit anotar el segon en una gran jugada d’Omar, i per poc el tercer, però els visitants s’han topat de nou amb el pal. Tot i que l’Escola Pia ha posat la iniciativa i el domini, les ocasions més clares fins al moment han sigut pels tarragonins. La reacció dels col·legials però, ha sigut contundent i protagonitzada per un únic home, Santi Sardà. El gran dels Sardà, atentíssim, ha retallat distàncies amb un potent xut a la mitja volta i al mateix minut ha signat l’empat en aprofitar una greu errada del porter visitant Aitor. Amb el 2 a 2 tot semblava posar-se de cara pels de Donoso, però els de Salou no s’han donat per vençuts i a poc pel descans, han pogut anotar el 2 a 3.

A la represa, tot i que el Salou ha sorprès només començar amb un u contra u que ha aturat segur Santi Bertolín, el guió ha sigut el dictat pels locals. L’Escola Pia dominant i controlant la possessió i els visitants intentant-ho al contracop. Finalment però, precisament en un contraatac, els locals han aconseguit l’empat gràcies a una combinació entre Pepe Font i Jordi Torras que ha culminat aquest últim amb una gran definició. Amb el 3 a 3, els de Can Colapi s’han sentit més còmodes i a l’equador de la segona meitat, per fi, s’han pogut posar per davant a l’electrònic. Jordi Sardà ha recuperat molt atent una pilota a camp contrari i ha servit a Pepe Font el 4 a 3. I només un minut més tard, Carles Comadran ha signat el 5 a 3. Un autèntic golàs. El 8 dels col·legials ha superat amb molta classe la seva marca i ha definit a la perfecció davant la sortida del porter. Amb el domini al parquet, i ja també en el marcador, l’Escola Pia ha seguit insistint i el Salou no ha pogut reaccionar. L’ha tingut Pepe Font en un u contra u, Jordi Sardà no ha pogut culminar un segon pal clar després d’una gran jugada d’Àlex Germán i Oriol Comadran ha enviat una rematada al travesser, però seguia el 5 a 3. De les poques ocasions visitants, una combinació que ha culminat amb una rematada al segon pal que ha aturat de manera espectacular Santi Bertolín. Finalment, a 5 minuts pel final ha sigut Carles Comadran qui ha tornat a veure porteria, novament amb un golàs en un potent xut. El marcador contundent (6-3), ha provocat que els visitants hagin apostat pel porter-jugador però l’estratègia no ha acabat de concretar-se en ocasions i han sigut els locals qui han disposat de les més clares. Dues rematades de camp a camp, de Pepe Font i Oriol Comadran, han estat a ben poc de transformar-se en la setena diana dels sabadellencs. Tot i així, la botzina ha donat per definitiu el 6 a 3 i ha confirmat la victòria dels de Pedro Donoso. Un triomf que els manté en la lluita pel títol amb el Castelldefels, ara amb 56 punts, dos més que els col·legials. El cap de setmana vinent, els de Can Colapi buscaran no despenjar-se i sumar la segona victòria consecutiva lluny de Sabadell en la seva visita a la pista del 16è classificat, el Cornellà.

Segona victòria consecutiva fora de casa (3-5)

Després de la victòria a casa davant el Rubí, tocava consolidar el bon paper lluny de Sabadell sumant la segona victòria consecutiva fora de casa, i així ho han aconseguit els de Diego Blanco tot i les baixes de Jordi Lozano i Adri Guerrero. A la pista, els locals ja han començat esperant al Natació Sabadell, líder, a mitja pista. D’aquesta manera els nedadors han començat el partit ja com a clars dominadors. Amb el domini i la iniciativa, els sabadellencs no han tardat en obrir el marcador mitjançant Pau Puigdomènech que ha aprofitat una bona assistència de Cintu. Tot i dominar al marcador i a la pista, els de Diego Blanco han comès determinats errors que han sabut aprofitar els locals per fer als 4 minuts de joc l’empat. Amb l’empat a 1 hi ha hagut alguns minuts de tempteig en què cap dels dos conjunts s’ha acabat d’imposar. Tot i així, els nedadors finalment han culminat la reacció a l’empat local i al minut 13 una gran combinació entre Marc García i Álex Llamas al contracop l’ha culminat aquest últim signant l’1 a 2. Amb l’1 a 2, els de Sant Cugat han buscat amb insistència l’empat i tot i que el porter visitant Salva l’ha evitat amb una doble aturada de mèrit a falta de 3 minuts pels descans en un contraatac l’han certificat. L’empat a 2 però, ha estat un miratge ja que als pocs segons Álex Borrego en una gran rematada a la mitja volta ha transformat el 2 a 3. Lluitant fins l’últim moment però, els locals no s’han donat per vençuts i abans del descans han signat, novament en un contraatac, l’empat a 3.

Un moment del partit del CN Sabadell. Autor: C.Domenech.

A la represa, els homes de Diego Blanco conscients de la importància de seguir sumant de 3 en 3, han sortit molt endollats i als pocs minuts Marc García, aprofitant una assistència d’Álex Llamas ha transformat el 3 a 4. A més, aquest cop no s’han deixat sorprendre i a l’equador de la segona meitat en una jugada d’estratègia de falta, el mateix Llamas ha signat el 3 a 5. 2 gols per sota en l’electrònic, els de Sant Cugat ho han intentat amb el porter-jugador a falta de 5 minuts però no han aconseguit inquietar la porteria visitant i, de fet, han sigut els de Sabadell qui han tingut les opcions més clares. Primer García, que ho ha provat de camp a camp però la seva rematada ha anat al pal, i uns minuts més tard ha sigut Cintu qui s’ha topat amb el pal en un llançament de doble-penal. Els locals només han aconseguit enviar una pilota a la fusta als últims instants però ja no hi ha hagut temps per a més i el 3 a 5 ha sigut definitiu. Victòria important pels de Diego Blanco que ja en sumen 4 de consecutives i es mantenen líders de la categoria. El proper cap de setmana rebran a Cal Balsach el tercer classificat. Un Club Gràcia que ja els va posar les coses molt complicades a la primera volta. A més, els nedadors estan obligats a sumar els 3 punts ja que el segon, el Gavà, no afluixa.

Club Esportiu Escola Pia 6 – 3 Club Salou Futbol Sala

CE Escola Pia: Jordi Font, Santi Bertolín, Sergi Ruiz, Pepe Font (1), Carles Comadran (2), Jordi Sardà, Jordi Torras (1), Oriol Comadran, Santi Sardà (2), Àlex Germán, Carlos Povedano.

Futbol Sala Sant Cugat 3 – 5 Club Natació Sabadell

CN Sabadell: Salva, Marc García (1), Jordi Sánchez, Álex Llamas (2), Ferran Ruiz, Cintu, Álex Borrego (1), Pau Puigdomènech (1), Pep Girvent, Marc Torras, Óscar Campa.