Rússia deixa a Espanya fora de la lluita per les medalles

Espanya ha caigut davant Rússia per un contundent 12-10, que ha deixat a les nostres representants fora de la disputa de les medalles i amb l’objectiu de la cinquena plaça per tot consol.

És just el resultat? Més que just, equitatiu després d’un partit pèssimament plantejat per Espanya, on van faltar les idees en atac i van abundar els errors en defensa. Espanya va jugar malament i Rússia va saber aprofitar-se d’això per guanyar.

Primer quart saldat per 2-3 per a Espanya en la confiança d’una millor actuació la resta del partit però no va ser així. Glyzina va empatar a 3 només començar el segon quart, Tarragó desempata, però Ivanova segueix apostant per les taules. A tres minuts del final Anna Grineva torna a donar-li avantatge a Rússia amb 5-4 i en les acaballes del quart Ru Tarragó torna a l’empat a 5.

A la represa no progressen les idees d’Espanya, que juga a acció reacció amb les russes a les quals les va bé el partit amb joc anàrquic d’Espanya. El tercer quart conclou amb 10-8 per a Rússia. Llum d’alarma en la formació de Miki Oca que no encerta a coordinar-se en el camp. L’últim temps de joc és de control rus, i Espanya no s’aprofita de la més mínima ocasió per neutralitzar les russes que s’alcen victorioses. Espanya no ha sabut plantejar el partit i no l’ha treballat. Una competició plena d’errors i en quarts de final dels errors es paguen molt cars.

Per Espanya van marcar Paula Leiton (2), Laura López (3), Rose Tarragó (3), Mati Ortiz (1) i Anna Espar (8). Per Rússia els gols van ser establerts per Timoveeva, (1) Prokofieva (3), Simanovic (2) Karimova (1) Glyzina (4) i Ivanova (1).