Foto portada: un dels equips participants als campionats, l'any passat. Autor: cedida.

Sabadell es converteix en la nova seu de l’esport català universitari

Sabadell serà la nova seu dels 35ens Campionats de Catalunya Universitaris 2019-2020. Entre els mesos de novembre i març les instal·lacions municipals de la ciutat s’encarregaran d’acollir les competicions d’equip.

Desprès que l’Hospitalet de Llobregat acollís els passats campionats, Sabadell s’encarregarà aquest nou curs 2019-2020 de dur-los a terme. Les competicions que hi tindran lloc, seran totes les d’equips: bàsquet femení i masculí, futbol 11 masculí, futbol 7 femení, futbol sala femení i masculí, handbol femení i masculí, rugbi 7 femení i masculí i voleibol femení i masculí. El passat dimecres 2 d’octubre, es va celebrar la cerimònia de clausura i es va nombrar Sabadell la nova Vila Esportiva universitària. A banda d’això, la jove jugadora sabadellenca Maria Gascón va ser guardonada amb el premi a millor jugadora de bàsquet català universitàri.

Els campionats es dividiran en diverses jornades, semifinals i finals de cada una de les competicions. La primera jornada es durà a terme del 12 de novembre fins al 5 de desembre de 2019, la segona del 28 de gener fins al 13 de febrer. I seguidament, els classificats, disputaran les semifinals del 18 al 25 de febrer i les finals del 3 al 5 de març.

UAB, centre universitari organitzador

La Universitat Autònoma de Barcelona, com a coordinadora de l’Esport Català Universitari, ha triat Sabadell ser la localitat on es disputin els campionats. La tria ha estat, en gran part, gràcies a la qualitat dels equipaments esportius de la ciutat, la capacitat tècnica, com també la proximitat de les instal·lacions a la mateixa universitat. A més, també ha sumat, que la facultat d’Economia i Empresa de la UAB es trobi a Sabadell.

Foto portada: un dels equips participants als campionats, l’any passat. Autor: cedida.