Foto portada: el pavelló de Sol i Padrís, amb una prova d'esgrima. Autor: @sbdesport via Twitter.

Sabadell torna a ser la seu de la Copa del Món Júnior d’Esgrima

Sabadell esdevindrà, per segona vegada, la seu de la Copa del Món Júnior d’Esgrima, que se celebrarà els propers 15 i 16 de febrer al Pavelló Municipal d’Esports. Hi participaran més de 140 tiradors de la categoria floret masculí júnior, tant individualment com per equips, de tot el món.

Sabadell ja té experiència en acollir aquesta mena d’esdeveniments, per primera vegada ho va fer l’any 2019 i aquest cop acollirà a participants de 28 països. La competició tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports i començarà a les nou del matí del dissabte 15 de febrer, amb la modalitat individual. L’endemà, diumenge 16 de febrer, serà el torn de la modalitat per equips que comptarà amb la participació de fins a 16 seleccions nacionals. La ciutat es veurà representada per cinc tiradors que participaran tant individualment com amb la selecció espanyola.

Sobre que la ciutat sabadellenca sigui de nou la seu d’aquest campionat, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha valorat positivament que “Una competició d’aquestes característiques ens dóna projecció internacional i posa en valor el repte que suposa organitzar-la per Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms“.

Foto portada: el pavelló de Sol i Padrís, amb una prova d’esgrima. Autor: @sbdesport via Twitter.