Sant Nicolau s’imposa al BC MoraBanc Andorra B i es col·loca segon en solitari

Victòria molt treballada del primer equip masculí del CE Sant Nicolau contra un rival complicat com el BC MoraBanc Andorra, que fa que els granes aconsegueixin quedar segons en solitari a la classificació.

Per obtenir la victòria els locals van haver de fer un gran esforç, ja que només començar el partit, el capità Xavi Costa, es va lesionar i no va poder tornar a participar del matx. Fort cop per l’equip local, però els jugadors es van recompondre i a partir d’un bon esperit de lluita i sabent portar el joc cap a on més interessava van començar a prendre avantatge en el marcador

Així es va arribar a la mitja part amb els locals per davant amb uns 10 punts de diferència.  A la segona part els visitants vanentrar de nou en el partit gràcies a trobar l’encert en el tir exterior i van començar a retallar distàncies, mentre que els granes també anaven trobant l’encert però amb més dificultats que a la primera part.

La part final del partit els visitants van fer un últim esforç per igualar el partit, però el Sant Nicolau va millorar el seu atac, va controlar les últimes situacions defensives i no va fallar en els tirs lliures decisius, sumant així una nova victòria a casa.

Segon classificat

Amb aquesta victòria, la novena de la temporada, el Sabadell Sant Nicolau se situa a la segona posició en solitari només superat pel líder invicte, l’Aracena-AEC Collblanc amb 11 triomfs. El proper cap de setmana, els granes viatjaran a terres gironines on s’enfrontaran al CB Quart (diumenge 25 a les 19:30h) en partit corresponent a la penúltima jornada de la primera volta de la lliga.

Informació facilitada pel departament de comunicació del Sabadell Sant Nicolau.