Foto portada: Carbonell, amb la seva medalla. Autor: RFEN.

Segona plata per a Ona Carbonell

És la segona medalla per Ona Carbonell, en aquest Mundial avui en el ‘solo’ lliure. L’Esperit de la Piaf, la vintena expliquen, en la seva carrera mundialista que l’equipara a la mítica Gemma Mengual. És la segona medalla d’argent’ per al Club. Carbonell té llicència com a nedadora del CN ​​Sabadell i ajuda a les més joves quan pot.

Avui al ‘City Park’ de Budapest ha aixecat al públic. La ‘sincro’, especialitat una mica minoritària però cada vegada menys, té l’avantatge que els espectadors ‘entenen’ de la matèria. Ona ha sortit darrera de totes.. El seu Padam Padam ha estat d’antologia, ha superat la barrera dels 95 punts (95.0333). Carbonell té la capacitat de transmetre la bellesa de la seva execució, com en el seu moment ho va fer Gemma Mengual. No cal comparar, però, perquè serveixi de línia argumental. Ona està a la cimera. Però demostra una força unida a l’expressió artística que no ha passat desapercebuda per a les jutges.

Per davant d’Ona només la russa Kolesnichenko que es mou en guarismes estratosfèrics amb 96.1333. L’escola a la qual pertany aquesta nedadora és una espècie de factoria de dives en una mena de ‘base’ secreta. Ara com ara ningú les supera, però, la catalana ha estat en 95 punts, la tercera classificada la ucraïnesa en 93.

Aquest victòria de Carbonell ha de ser aprofitada en l’escola del Club Natació Sabadell per ampliar la base de la piràmide d’esportistes de ‘sincro’.

Waterpolo: Espanya KO amb Sèrbia

La selecció masculina de waterpolo, en la qual figura com per ter suplent el sabadellenc Pepe Motos, ha perdut amb Sèrbia 5-11. Avui Pepe no ha tingut l’opció de protagonisme del primer dia.

Foto portada: Carbonell, amb la seva medalla. Autor: RFEN.