Sisena victòria del Sant Nicolau després d’un molt bon inici de partit

L’equip EBA del Club Esportiu Sant Nicolau es va retrobar amb la victòria i ho va fer guanyant a casa al BC Martorell-Solvin (90-54) després d’un primer quart espectacular i molt treballat dels homes d’Àlex Terés.

Els jugadors granes van començar el partit amb un ritme molt alt, amb confiança i amb gran encert de cara a cistella. La velocitat en el joc i en les transicions ofensives van ser clau per poder trobar opcions clares de llançaments. A més a més, la defensa era molt intensa, i provocava que els visitants haguessin de jugar al límit i amb opcions molt forçades per aconseguir encistellar. D’aquesta manera s’arribava al final del primer quart amb un resultat molt favorable i merescut pel CE Sant Nicolau 31-10.

En el segon quart el ritme va disminuir, però la serietat i la concentració amb la que es jugava provocava que es mantinguessin les distàncies en el marcador. Costava una mica més trobar el camí cap a cistella i s’havien de buscar noves fórmules per no dependre tant del llançament exterior. A nivell defensiu el nivell era molt alt, i la seguretat en el rebot defensiu permetia que els visitants no gaudissin de segones opcions. S’arribava al final del segon quart amb un resultat de 46-22.

A la represa es va recuperar l’encert, gràcies a que es van recarregar energies en el descans. L’equip es mostrava molt incisiu en la transició ofensiva, i a més a més en estàtic es sabia trobar un llançament lliurat, gràcies el treball en equip. Els visitants es van anar tancant cada vegada més fent alternances de zona i individual. S’arribava al final d’aquest quart amb un resultat de 67-35.

El CE Sant Nicolau no es va conformar amb el treball fet fins ara. Es tenia coneixement que els visitants no baixarien els braços i que era un equip que havia mostrat ser competitiu contra qualsevol rival. D’aquesta manera es va fer un quart molt seriós i molt obert. Es disposava d’un gran encert ofensiu i es jugava amb alegria. Enhorabona per l’esforç i per la victòria. El resultat final va ser de 90-54.

El proper rival dels granes i darrer partit d’aquest 2014 serà el CB L’Hospitalet, en un matx que es disputarà el proper dissabte dia 20 a les 19 hores al pavelló del carrer Jardí.

Text amb la col·laboració de l’àrea de comunicació del CE Sant  Nicolau.