Foto portada: Jose García 'Coe', propietari de Hummel, dijous passat en una entrevista a 'Ràdio Sabadell'. Autor: R.Benet.

Sorpresa majúscula als despatxos del CE Sabadell

  • José García ‘Coe’ no serà el màxim accionista del CE Sabadell.

  • El club anuncia un nou projecte que es donarà a conèixer en els propers dies.

Aquesta tarda s’ha donat a conéixer que el CE Sabadell i l’empresa Hummel encapçalada per Jose Garcia, més conegut com a ‘Coe’, trenquen el seu projecte poc menys d’un any després de la seva arribada al club en moments d’autèntica crisis a l’entitat arlequinada. De fet, el propi Coe donava per fet ser el màxim accionista del CE Sabadell en qüestió de dies. Però Viacron vendrà les seves accions a un altre grup.

Jose Garcia ‘Coe’ va afirmar  la setmana passada en una llarga entrevista a Ràdio Sabadell que al sortir del concurs de creditors aquest mes, compraria el 80 per cent de les accions del club. Un extrem que es donava per fet des de fa mesos a l’entorn arlequinat. Però ara, menys d’una setmana després, el CE Sabadell ha anunciat a través d’un comunicat que enceta un nou projecte dels quals en els darrers dies en coneixeran més detalls.

S’ha explicat que en els propers dies s’explicaran més detalls del nou grup inversor espanyol, segons ha sabut iSabadell, que comprarà les accions ara mateix de l’empresa aragonesa Viacron, màxima accionista del Centre d’Esports després de comprar les accions dels empresaris japonesos encapçalats per Keisuke Sakamoto. Objectiu: créixer de la manera “més harmoniosa i unida possible”, segons el club, a les portes de sortir del concurs de creditors, antiga suspensió de pagaments.

En el mateix comunicat s’ha agraït l’ajuda de Hummel en aquest darrer any i en un moment tant complicat com el que vivia l’entitat arlequinada ara tot fa just un any.

Agraïments diversos

Agraïment als treballadors, directius i col·laboradors del club en “aquests moments de canvi”. També explícit a l’Ajuntament per l’entesa i bona predisposició, i a l’afició que “no defalleix”.

Foto portada: Jose García ‘Coe’, propietari de Hummel, dijous passat en una entrevista a ‘Ràdio Sabadell’. Autor: R.Benet.