Foto portada: homenatjats al descans de l'Espanya - Itàlia. Autor: RFEN.

Tres sabadellencs recordant el mític Espanya – Itàlia de waterpolo de Barcelona ‘92

El partit de waterpolo Espanya -Itàlia, que s’ha disputat a les piscines Picornell de Barcelona com a record de la final olímpica del 92, ha tingut presència sabadellenca. Josep Picó, que va jugar la finalíssima dels Jocs, ha estat un dels homenatjats en l’acte que ha reunit gran part d’aquella mítica formació en la qual va jugar també Salvador Gómez, el preparador de l’equip de waterpolo del Club Natació Sabadell, que no va poder assistir a l’acte.

A la pileta batent amb els transalpins Sergi Cabanas i Jose Motos, components del la plantilla sabadellenca i convocats a la preselecció mundialista per David Martin. La victòria d’aquesta nit era el que menys importava, però va guanyar Espanya per 7-6, no com en el 92 que després de tres pròrrogues ens van superar els italians per 9-8.

El discret pas de Barcelona’92 per Sabadell

Des de fa unes setmanes Barcelona i les ciutats subseu, celebren esdeveniments commemoratius del quart de segle dels “millors Jocs de la història”. A Sabadell, al 92 vam ser subseu de “to menor” perquè el govern municipal d’Antoni Farrés no es va implicar en el gran esdeveniment i les seves decisions van impedir que el voleibol es disputés al pavelló de Sol Padris.

Foto portada: homenatjats al descans de l’Espanya – Itàlia. Autor: RFEN.