Foto portada: arribada l'any passat d'uns competidor. Autor: R.Benet.

Últimes hores per inscriure’s a La Nostra

L’organització de la cursa de cap d’any de Sabadell, més coneguda com La Nostra, encara les últimes hores d’inscripcions amb xifres optimistes. Les inscripcions per la cursa de cinc quilòmetres es tanquen aquesta mitjanit. Les de la cursa infantil seguiran obertes. Es calcula que hi haurà uns 2.000 corredors.

L’Associació Esportiva San Silvestre de Sabadell esperava arribar als 2.000 corredors i segons les estimacions que tenen a hores d’ara, compliran el seu objectiu. La Nostra 2017 ja té uns 1.600 atletes inscrits a la cursa de 5 quilòmetres i uns 250 a la cursa infantil.

La Nostra 2014. Foto: J.d.A.
Sortida de La Nostra 2014. Foto: J.d.A.

Serà la setena Sant Silvestre de Sabadell, que en aquest temps s’ha situat entre les tres curses de cap d’any, o Sant Silvestre, amb més participació a Catalunya. L’any passat el 44 per cent dels participants ja eren de fora de Sabadell i el 22 per cent de fora del Vallès. Aquest divendres a la tarda ja es podran començar a recollir els pitralls a l’auditori del centre cívic de la Creu Alta.

Voluntariat i solidaritat

A més, mou un centenar de voluntaris, amb una creixent vessant solidària, ja que part de les inscripcions van al Rebost Solidari o Creu Roja, per a projectes destinats als infants. Cada inscrit a la cursa infantil aportarà un litre de sabó en el moment de recollir el pitrall i la recaptació ecònomica de la cursa infantil es donarà a Creu Roja. A més, els patrocinadors fan aportacions directes.

Foto portada: arribada l’any passat d’uns competidor. Autor: R.Benet.