Foto: Adri Cuevas durant el partit contra el Barça 'B'. Autora: Dihör.

Urgències a la Nova Creu Alta

El Centre d’Esports només ha sumat un dels nou punts possibles en les tres primeres jornades de lliga. L’empat del primer partit a casa contra el Peralada situa el conjunt arlequinat penúltim a la classificació, en places de descens directe a Tercera Divisió.

Les bones sensacions de la pretemporada han quedat enrere tres setmanes després. Un empat i dues derrotes han sorprés l’afició del Sabadell en aquest inici de campanya. El conjunt sabadellenc es troba dinovè en la classificació i sis punts el separen ja del playoff.

La solidesa defensiva de la temporada passada s’ha esvaït i és ara un dels principals problemes del conjunt de Toni Seligrat. L’equip llaner és, juntament amb el filial del Villarreal, el més golejat de la categoria amb cinc gols en contra en tres partits. I tot i que les percepcions en atac són molt millors que fa tot just un any, la realitat és que el Sabadell només ha sumat dues dianes, transformades en un sol matx.

Motius per ser optimistes

Encara així, el Centre d’Esports ha tornat a demostrar, tal com va fer durant la pretemporada, que és capaç de generar perill i de competir amb qualsevol equip del grup tercer. La mala sort també ha castigat els pupils de Seligrat. L’error de Migue en l’últim minut de la primera jornada o el gol en pròpia porta d’Aleix Coch el passat diumenge contra el Barça ‘B’ en són un exemple.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Aquest diumenge al migdia, el Sabadell visitarà l’Atlético Baleares. Amb l’actual situació sobre la taula, amb l’equip en descens sumant un sol punt dels nou possibles, el partit d’aquest cap de setmana és clau pel futur dels arlequinats. Tot i que és aviat, perdre aquest compromís suposaria haver perdut 11 punts en el primer mes de competició.

Foto portada: Adri Cuevas durant el partit contra el Barça ‘B’. Autora: Dihör.