CE Sabadell - Barça B

El Sabadell s’endú els tres punts del Miniestadi (1-3)

El Sabadell referma el seu bon moment de la temporada guanyant al Miniestadi superant al Barça B amb gols d’Alcañíz, Agus Medina i Bruno.

La segona victòria lluny de la Nova Creu Alta ha arribat. Bon partit del Sabadell que segueix en el seu moment més dolç de la temporada i que avui ho ha pogut tornar a celebrar amb els aproximadament 200 aficionats que s’han apropat a Barcelona.

El partit ha començat amb els dos equips dominant la pilota, una vegada uns, i una estona els altres. Molt repartits els primers minuts. Les ocasions no han trigat en arribar. Bruno i Manel han estat molt actius de cara a porta, també Agus Medina que avui ha tornat a jugar al mig camp. El porter, el pal i la falta d’encert no han fet possible que s’obrís el marcador. Per part del Barça, Gumbau i Fali han provat a un Craviotto que ha tornat a fer un gran partit i ha evitat que el Braça s’avancés. No ho ha pogut fer en una jugada col·lectiva on Mujika no ha fallat i ha definit amb un gran golàs per establir el 1-0 al marcador. El Sabadell ho ha seguit provant com des del primer minut de partit, amb els jugadors entregats. El marcador no s’ha mogut més i s’ha arribat al descans.

La segona meitat no podia començar millor pels interessos arlequinats. Fali ha fet una entrada a Manel que li ha costat la vermella directa, i del servei de falta el Sabadell ha aconseguit empatar el partit amb un gol d’Alcañíz, anotant el seu segon gol de la temporada. El primer el va fer el cap de setmana passat. Amb un home més, el Sabadell s’ha trobat molt còmode i ha seguit en la seva línia.

Així han arribat els gols d’Agus Medina després d’una assistència de Manel, i ja en el tram final el de Bruno Vinicius que torna a marcar. Amb aquesta victòria el Sabadell avança posicions a la taula i té de cara lluitar per la plaça per jugar Copa del Rei la temporada vinent. Pensant en aquesta, el proper partit serà a casa el cap de setmana vinent davant el Badalona.

Foto portada: un moment del partit al miniestadi. Autora: Dihör