Victòria en el debut a casa del Sabadell Sant Nicolau a la lliga EBA

Bon partit del Sabadell Sant Nicolau davant un Arenys Bàsquet molt lluitador. El partit començava molt igualat, i aquesta va ser la tònica durant tot el partit. El Sant Nicolau aconseguia fer bones defenses, però la manca d’encert en la part ofensiva, impedia que ens poséssim per davant en el marcador. El resultat al primer quart va ser de 13-16.

Al segon quart, els locals van fer un gran esforç, per poder remuntar la desavantatge en el marcador, i portar el partit al ritme que ens interessava. Tot i així, havíem d’aconseguir un millor control del rebot defensiu, per impedir que els visitants poguessin gaudir de segones oportunitats clares sota cistella. El resultat al final d’aquest quart era de 28-24, i marxàvem al vestuari amb avantatge en el marcador, aspecte que ens donava més confiança en les nostres possibilitats.

La segona part va començar amb els dos equips buscant els seus punts forts per generar avantatges en atac, i aconseguir d’aquesta manera tirs més lliurats, però l’encert en el tir era molt baix a totes dues cistelles. Els visitants carregaven molt el joc interior, per poder atraure ajudes defensives i tenir l’oportunitat d’aconseguir millorar l’eficàcia en el tir. I els grana buscaven velocitat en el seu joc col•lectiu, per poder crear incerteses en la defensa dels visitants. El resultat al final d’aquest quart era de 38-36.

S’arribava a l’últim quart amb un marcador molt ajustat, i s’havia de fer un molt bon treball per poder emportar-se la victòria. Tot i que durant tot el partit, els locals havien realitzat bones defenses, en aquest quart, van ser més agressius, el que va permetre tallar pilotes en defensa, i produir atacs en transició, amb velocitat i amb molts espais. I així, es va arribar al final del partit, amb un Sant Nicolau molt treballador, amb el ritme de joc favorable als seus interessos, i amb avantatge al marcador. El resultat final va ser de 59-47.

Redacció amb la col·laboració de l’equip de comunicació del CESN.
Foto portada: una imatge d’arxiu.