Foto: @cn_sabadell via Twitter.

Ajornat el CN Sabadell-Waterpolo Navarra

Un altre escull per al waterpolo masculí de el CN Sabadell a causa de la Covid-19. Si la setmana passada no van poder debutar davant l’equip canari de l’Echeyde, ja que els locals estaven en observació davant un positiu en les files del CN Barcelona amb el que havien jugat una setmana abans a la Supercopa, aquesta tampoc podrà jugar el programat enfront del Waterpolo Navarra.

La raó de la suspensió del partit és que la comunitat de Navarra està sota confinament i no és possible que els jugadors es traslladin fins a Catalunya. Qui sí que podrà debutar seran les jugadores de l’equip femení i a doble jornada, dissabte davant el Club Natació Catalunya i el diumenge davant de les basques de Leioa, partit que en principi havia d’haver-se disputat el dia 17.

El Catalunya va perdre el seu primer partit de la temporada davant el Boadilla per 8-9, on Carmen Jiménez va ser la protagonista al marcar el gol de la victòria sobre el so de la botzina, d’aquesta forma l’equip madrileny es va anotar el triomf.