Foto portada: un moment del partit. Autor: R.Benet.

Comença la Lliga Premaat per al CN Sabadell

Dissabte s’inicia la lliga nacional de waterpolo, la Lliga Premaat, patrocinada per l’asseguradora que s’ha convertit en una bona font de finançament per a tothom, clubs inclosos.

El CN Sabadell, eliminat d’Europa, es centra sobretot en la Lliga i repetir com a mínim una segona posició a la fase regular. Els playoff, ja se sap són una loteria, però les aspiracions estan en la millor classificació possible, davant una clara realitat, el waterpolo masculí té a Espanya un dominador absolut, l’Atlètic Barceloneta, els pressupostos estan per sobre de la resta de clubs.

L’Astralpool CN Sabadell s’ha reforçat amb l’estadounidenc Duncan Lynde, un jugador d’envergadura que s’està adaptant als seus nous companys. També són alta a la plantilla local David Serrano, procedent del CN ​​Barcelona i Gerard Rexach, que va jugar la temporada passada en el Sete francès.
Iván Gallego i Javier Gorría van causar baixa en l’equip. Com es recordarà Jose Motos ja va quedar apartat de la plantilla per un expedient obert per l’agència antidopatge que encara no ha estat resolt.

El CN Sabadell, en la primera trobada, s’enfrontarà al Real Canoe, equip de raça i que representa el potencial madrileny. Malgrat que aquest any també s’ha reforçat, el pronòstic s’inclina als vallesans, però, això si van a trobar resistència. Es considera per part de la Federació que és, el ‘partit de la jornada’ i es retransmetrà per TV.

Foto portada: Sergi Cabanas. Autor: cedida.