Waterpolo

Copa del món de waterpolo: Espanya jugarà pel bronze

Què els va passar a les noies de Miky Oca en el primer quart? El combinat americà les va paralitzar i van encaixar un parcial de 0-3. És evidenteque existia àmplia informació de la manera de jugar de les nostres representants, per a més inri, Kiley Neushul coneix mig equip per haver jugat a les files del CN ​​Sabadell. Però va ser sorprenent aquesta sequera de tants.

Sigui com sigui aquest 0-3 va pesar com una llosa en l’ànim de les jugadores, perquè, remuntar un sol gol davant EUA, ja és complex. Doncs imaginin remuntar-ne tres. En el segon quart Paula Leiton va aconseguir estrenar el marcador espanyol amb dos gols, després seguiria el de Pili Peña. Les rivals van perforar en una ocasió la porta defensada per Laura Ester.

Al descans van intentar asserenar-se, però, a la represa els seus esforços van resultar erms per reconduir el partit 1-2 de parcial i en els vuit últims minuts els Estats Units es van anar cap amunt amb tres gols més davant un de sol de les espanyoles.

Demà buscaran l’oportunitat de tornar amb una medalla, s’enfrontaran a Austràlia que avui ha perdut enfront de Rússia 5-3. És l’oportunitat de tornar de Surgut amb una medalla, que bé es mereixen pel seu treball. Anni Espar amb 15 gols encapçala la llista de golejadores del torneig.

En el partit davant Estats Units aquestes van ser les jugadores que van marcar els gols d’Espanya Helena Lloret (1), Pili Peña (2) i Paula Leitón (2).