Mediterrani - Sabadell

Copa del Rei: el Club, eliminat en quarts davant el ‘Medi’ (9-7)

Partit molt ajustat entre les dues formacions en què es distancià lleugerament el Mediterrani en el primer quart 3-2 i que després en el segon va consolidar el seu avantatge que va arribar a ser de tres gols.

Una immensitat en aquest tipus de partits on la igualtat teòrica dels equips és molt parella i escapar-se en l’electrònic l’única possibilitat de garantir la victòria amb certa placidesa. El segon quart va concloure amb 7-4, que sembla una barbaritat per intentar donar la volta a l’electrònic en el segon temps del partit.

Però l’objectiu d’estrènyer al rival el va aconseguir l’Astralpool Sabadell, que passà del 7-4 al 8-7, creant pressió sobre el seu adversari.

Amb aquestes premisses s’arriba al quart final, on un gol de Marc Minguell a 5:20 per a la conclusió del partit va tornar donar ales al conjunt de Sants. Amb aquests dos gols d’avantatge s’arriba a l’últim minut. El Club, eliminat a la primera de canvi a la Copa. De nou pel Mediterrani.

FITXA TECNICA

CE Mediterrani: Ramon Lluís Santis, Javier Gorria, (2) Guillem Frigola, Axel Corres, Miguel del Toro, (2) Marc Minguell, (3) Marc Roca, Deixen Vujovic, Jordi Perez, (2) Hugo Curty, Guillem Garcia, ( 1) Marc Vera, Edgar Nogueras ..

CN Sabadell Astralpool: David Serrano, Sergi Cabanas, (2) Oscar Carrillo, (2) Vicente Matoso, Jose Javier Bustos, Duncan Lynde, (1) Borja Fenoy, Harmen M Uller, Gerard Reixach, Gonzalo Lopez Escribano, (2) David Carrasco, Victor Cabanas , i Jordi Mardones.

Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN.