Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN / cedida.

Copa del rei: el CN Sabadell cau als penals davant el Mediterrani

Sota una climatologia adversa, malgrat fer-ho a Tenerife, el CN ​​Sabadell va començar amb marcador en contra el seu partit de quarts de final davant el Mediterrani que va ser el que va portar la iniciativa en el primer i segon quarts del partit.

Tot i el 1-2 en què va concloure el primer quart, gol local de Carrillo, en el segon els errors de la defensa sabadellenca van situar l’electrònic en 1-4, el que va provocar desconcert i preocupació a les files vallesanes.

Una combinació entre Cabanas i Matoso va concloure amb el segon gol del Sabadell per mitjà del ceutI. Els homes de Gómez van aprofitar una superioritat i Carrillo deixa el marcador en 3-4. El mateix Carrillo va ser qui va marcar el 4-4, l’empat que va tornar la possibilitat de rectificar els errors inicials. Abans del descans Iván Gallego va patir una lesió a l’ull, que va requerir atenció médica, i que va comprometre notablement l’efectivitat vallesana.

A l’inici del tercer quart el ‘Medi’ va tornar a prendre el control del electrònic, 4-5, i 4-6. Nou contratemps per Chava Gómez. Una jugada una mica dura entre Sergi Cabanas i Miguel del Toro va concloure amb targeta vermella per a tots dos i groga per al tècnic. Quedava quart i mig, i el Sabadell es va quedar sense dos elements molt importants de la seva formació. Óscar Carrillo, una vegada mes, va venir al rescat dels seus companys, i va reduir de nou l’electrònic a un sol gol, en marcar el cinquè gol sabadellenc i instants després el gol de l’empat 6-6. S’arriba al final del quart amb una nova expulsió, la de Bustos. Tot això presagi un difícil últim període del partit.

En aquest últim quart, amb plantilla curta i expulsat també l’entrenador, Miguel Hernando dirigint de facto a la banqueta, s’ho van jugar a fons. Es va tornar a avançar el Mediterrani i Oscar Carrillo, una vegada més va empatar a 7.

Creu als penals

Va concloure el temps reglamentari i va caldre recórrer als penals. Aquí la loteria va ser per a l’equip teòricament inferior, el Mediterrani, que va aconseguir 8-9 en el total de llançaments.

Destacar que Óscar Carrillo va ser l’home més brillant del CN Sabadell, en un partit en que la rifa dels penalties va deixar a l’equip vallesà fora de la competició.

CN Sabadell Astralpool. Motos, Carrillo, Gallec, Bonet, Bustos S. Cabanas, V. Cabanas, Carrasco, Fenoy, Garcia, Gonzalez, Gorria, L escrivà, Mardones, Matoso, Melgarejo, Muller, Pujol, i Rodriguez.
CE Mediterrani– Bayer, Bofill, Brias, Corres, Del Toro, Figueroa, Flors, García, Gasulla, Hodaly, Kutnesov, Mielgo, Minguell, Popadic, Toha, i Van Vandenburg.