Copa de la Reina. Autora: Dihör.

Copa de la Reina: el Club jugarà la primera semifinal contra el Mediterrani

Maica Garcia ha inaugurat el marcador a 4,50 per al final del primer quart després d’uns primers passos inicials amb el Mataró.

Tots dos equips ja havien patit sengles expulsions temporals abans d’arribar el primer gol, però particularment el Mataró, el que carregava de personals a la seva plantilla i podia limitar-la cara a l’últim quart. A dos minuts per concloure el quart, Judith Forca ha anotat el segon gol per al Astralpool. A 1,16 per al final del primer període han marcat les del Maresme per mediació de Lea Bachelier, però, sense successió de continuïtat.

Forca ha anotat el seu segon gol 3-1 al electrònic que permetia portar el seu ritme per solucionar ràpid aquest primer partit. Gairebé al final del quart Bea Ortiz ha pujat al marcador el 4-1. La tònica del segon quart no ha diferit molt del primer. Marta Bach, ha aconseguit el 4-2, i posteriorment després d’una expulsió d’Audrey Daule ha anotat el 4-3, el que ha preocupat a l’afició vallesana i ha desencadenat més pressió de Mataró sobre la porta de Laura Ester. Maica Garcia ha fet tornar a la tranquil·litat amb gol a 2,42 per arribar al descans. Carla Graupera, ha comés penal que es s’ha encarregat de transformar Anni Espar, el que va oferir el marge d’avantatge que precisaven les vallesanes ampliat moments més tard per Bea Ortiz 7-3.

Si el propòsit de l’entrenador era guanyar, sense desgastar massa a les seves jugadores, perquè el següent partit es juga al matí de dissabte, després d’aquest segon quart ho ha aconseguit. El Sabadell Astralpool ha arribat al descans amb quatre gols d’avantatge, 7-3.

Després de reprendre el partit, Olga Domènech, la veterana capitana, ha fet pujar l’electrònic el 8-3, alhora que les jugadores del Mataró seguien acumulant expulsions. Dos gols, un per bàndol de Clara Cambray i Marina Cordobés, han deixat l’equilibri on era, però han animat el quart. Aquesta tònica va romandre fins al final del tercer temps, i consolidava el domini de les sabadellenques. En l’últim quart el Sabadell ha forjat la seva victòria davant el Mataró. La proporció del doble de gols marcats pel d’encaixats S’ha mantingut.

FITXA TÈCNICA

CN Sabadell Astralpool: Laura Ester, Matilde Ortiz, Anni Espar (1), Bea Ortiz (2), Gisela Farre, Margaret Steffans (1), Marina Cordobés (2), Maica Garcia (3), Judith Forca (4), Nona Perez, Olga Domènech (1), Paula Leiton, i Ainara Farre.
La Sirena Mataró: Gabrielle Stone, Laura Vicente Helena Lloret (1), Lea Bachelier (2), Brigitta Games (1), Audrey Daule (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogue, Marta Bach (1), Queralt Bertran, Julia Soler, Carla Graupera, i Julia Avila.
Àrbitres: Desire Fajardo i Sergio Gomez.

Foto portada: un moment del partit: Autora: Dihör.