Equip femení de waterpolo. Autor: Cedida.

El CN Sabadell, a per la 15ª Copa de la Reina

Aquest divendres l’equip femeni de l’Astralpool CN Sabadell, competirà per conquerir la seva quinzena Copa de la Reina de Waterpolo, que es disputarà a les instal·lacions del Club Natació Sant Feliu.

És cert que les jugadores que entrena David Palma parteixen com a favorites, però ja se sap a la Copa li diuen la competició del ‘K.O.’ i és per alguna cosa. Tots tenim l’experiència de sorpreses en les 23 edicions precedents, on equips que partien com destacats han caigut i de vegades a les primeres de canvi.

El CN Sabadell no comptarà amb el concurs de la americana Kiley Neushul, que només vindrà a competir en els compromisos  europeus, en el seu lloc el “míster” alinearà Nona Perez cadet de segon any que tindrà l’honor de debutar amb el millor waterpolo nacional.

El primer partit que jugaran les sabadellenques serà contra el Mataró, equip de nivell, però no com antany en què va arribar a proclamar-se guanyador de la Copa en l’any 2016. A les semifinals el CN ​​Sabadell s’enfrontaran al guanyador del partit CN Terrassa -CE Mediterrani.

El segon equip més fort d’aquesta temporada el CN ​​Sant Andreu, juga a l’altra banda de la taula i no es trobarà amb les sabadellenques fins a la final, que es disputarà diumenge al migdia.
Aquest any per qüestions comercials la Copa de la Reina no es retransmet per televisió, però els aficionats el podreu seguir per ‘streeming’ a través de l’enllaç de la Federacion Espanyola.

Historial de la Copa de la Reina
14 títols: CN Sabadell
5 títols: CE Mediterrani
2 títols: CN Ondarreta Alcorcón
1 títol: CN Mataró

Foto portada: Equip femení de waterpolo. Autor: Cedida.