CN Sabadell - CN Terrassa

El  CN Sabadell, eliminat pel Terrassa (6-10)

A la tercera va la vençuda i avui jugant un partit de caire semblant al disputat a la piscina de la zona olímpica el dimecres, el Terrassa ha aconseguit ser més efectiu i desenganxar-se en el marcador del CN ​​Sabadell, equip, que ha sabut aprofitar les superioritats, però no ha estat suficient per a dominar el resultat final.

Serveixi d’exemple que les estadístiques del partit assenyalen que el CN ​​Sabadell en els gols en igualtat de jugadors ha estat un 66,67 per cent d’eficaç enfront d’un 80 per cent del Terrassa, però en les jugades d’home de més el Sabadell va tenir un 33,33 i el Terrassa sols un 20. Però aquests guarismes són per als tècnics i els estadístics.

A l’afició local li va fer mal el no accedir a la final, on indubtablement hagués caigut davant aquesta màquina de fer waterpolo que és l’AT Barceloneta quan juga a Espanya. I sobretot, després del gran partit disputat a Terrassa i el bon començament d’avui a Can Llong.
Darrer partit d’aquesta lliga per a l’equip que dirigeix ​​Salvador Gómez. Ara la secció de waterpolo ja està a la recerca d’un porter per a l’any que ve, perquè Pepe Motos, amb tota seguretat no seguirà al Club.

El partit dirigit per Jaume Teixidó i Carlos Ortega, va tenir parcials de 1-2, 2-2, 1-2, 2-4. Per part del CN ​​Sabadell Astralpool han marcat Sergi Cabanas (1) Vicente Matoso (1) Gonzalo Lopez Escribano (2) Johanes Muller (2). Pel Terrassa Bernat Sanahuja (2) Oscar Aguilar (1) Francesc Sanchez (1) Roberto Agulha (1) Donat Galeev (1) Oriol Rodriguez (2) i Agusti Pericas (2).