Foto portada: un moment del primer partit de 'semis' entre el Sabadell i el Terrassa. Autor: @cn_sabadell via Twitter.

El CN Sabadell ensopega a les ‘semis’ (6-11)

El CN Terrassa s’ha imposat al C N Sabadell Astralpool en el primer xoc de semifinals de la lliga nacional masculina disputat a Can Llong per 6 gols a 11.

El partit ha estat dominat pel 7 egarenc, que va iniciar el primer quart amb un 0-2, encara que en el segon van reaccionar els homes i Salvador Gómez. Però el Terrassa avui estava en el seu millor moment i va portar el control del partit que va registrar parcials de 0-2,3-3, 1-4 i 2-2.

El primer punt d’aquestes semifinals  va a mans del rival vallesà, però cal jugar un segon partit a la seva piscina de la zona Olímpica i allà, els homes de Salvador Gómez poden reconduir el desenvolupament d’aquesta eliminatòria, tal com va passar a quarts de final, si bé, els jugadors que entrena Dídac Corbacho tenen un nivell superior al Mediterrani.
Pel CN ​​Sabadell van puntuar Sergi Cabanas (1) Oscar Carrillo (1), Vicente Matoso (2) Gonzalo L. escrivà (1) i Johannes Muller (1).

Pel CN ​​Terrassa. Bernat Sanahuja (3) Sergi Mora (1) Ricard Alarcon (3) Roberto Ahulha (1) Donat Gallev (2) i Agusti Pericas (1).

Foto portada: un moment del primer partit de ‘semis’ entre el Sabadell i el Terrassa. Autor: @cn_sabadell via Twitter.