El CN Sabadell entra als quarts de l’Eurocup per la porta gran

Autèntica pallissa a domicili la que van infringir els homes de Quim Colet al CE Mediterrani en el partit de tornada de vuitens de final de la Len Eurocup jugat a la piscina Sant Jordi de Barcelona. 6 a 17 va ser el marcador final, que deixa els de Colet a quarts de final de la segona competició continental.

El partit s’havia de jugar a la piscina del Mediterrani, però a l’ésser descoberta el Club Natació Sabadell es va negar, apel·lant a un des punts del reglament. Però, aquesta no ha estat la raó de la voluminosa derrota del club de Sants. L’absència de Lachlan Edwards, el boia australià, s’ha notat. I sense aquesta peça fonamental els de Jahzzel Martinez s’han trobat debilitats.

L’Astralpool volia rescabalar-se del 9-9 agònic tancat a Can Llong, i va sortir a assegurar l’eliminatòria des del minut 1 d’aquest partit. Lluc Bertran ha inaugurat la golejada infringida pels vallesans, que van tancar el primer quart amb 2-6. En el segon la tònica va prosseguir, entre d’altres coses, perquè l’Astralpool seguia un esquema de joc que va ser incapaç de neutralitzar el ‘Medi’. A la mitja part es va arribar amb 3-10, un marcador ben voluminós per a un partit d’aquest nivell.

Després d’un tercer quart igualat, encara que mantenint les distàncies, es van jugar els últims vuit minuts davant un rival esgotat, que va fer el que va poder per complir.

L’Astralpool Sabadell serà l’únic equip espanyol a jugar els quarts de l’Euro Cup, ja que el CN ​​Barcelona ha estat eliminat pel Mladost Zagreb, que li ha guanyat 7-6.

CE MEDITERRANI 6: Fuertes, Gorria, Frigola (1) Corres, Galeev, Minguell, Roca (1) Vujovic (2), Perez Polonio, Perez Rodriguez (1) García Urzainqui (1) García Hernandez i Ortega.
ASTRALPOOL SABADELL 17: Lorrio, Cabanas, Asensio (1) Martino (1) Sanhauja (3) Fran Valera (4) Bertran (2) Roberto Valera, Teclas, Ubovic, (2) Lopez Escribano (4) Bonet i Seerrano.
Àrbitres: FRANULOVIC Andrej (CRO) | MATIJASEVIC Sinisa (MNE).
Parcials: 2-6,1-4, 2-2, i 1-5.

Foto portada: l’equip masculí del CN Sabadell. Autor: @cnsabadell via Twitter.