Foto portada: una imatge del partit. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.

El CN Sabadell supera l’Atlètic Barceloneta i jugarà la final de la Supercopa

Els homes que entrena Quim Colet han escrit una pàgina èpica en el waterpolo espanyol, a l’eliminar en les semifinals de la Supercopa d’Espanya a l’Atlètic Barceloneta en els penals. El Sabadell passa contra pronòstic a la final, que jugarà contra el CN Barcelona, qui s’ha imposat al Terrassa. 

El quadre mariner comptava amb els seus elements més emblemàtics, Daniel López Pinedo a la porteria, i Felipe Perrone en atac. Ha estat Perrone l’encarregat de llançar la majoria de penals amb els quals a les ha calgut dilucidar el partit, a l’haver empatat a 11 gols durant la fase regular de joc. I aquí, el ‘desè’ el tenien els jugadors del Club Natació Sabadell, perquè Edu Elorrio, el porter local ha intuït per on li anava a llançar Perrone, i Bernat Sanahuja, la incorporació sabadellenca d’aquesta temporada ha marcat quan hi havia l’últim llançament de la tanda de penals.

Un moment del partit. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.
Un moment del partit. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.

No agrada aquesta resolució dels partits, perquè és una autèntica loteria i per exemple el waterpolo espanyol, a nivell de selecció, ha deixat de guanyar molts títols a causa d’això. Però, si cal jugar a la fortuna es juga i avui, Colet i els seus portaven ho han aconseguit.

El partit en la seva fase regular ha denotat una bona preparació física del Sabadell, i s’ha evidenciat el plus que suposa haver incorporat Bernat Sanahuja, procedent del Terrassa i a Nemnja Ubovic. Dos reforços que s’han deixat notar. Els mariners han fet jugar sota pals al portuguès Coimbra, que té qualitat, però no la veterania i ull clínic de López Pinedo, i això ha tingut també la seva transcripció en alguns gols del CN ​​Sabadell.

CN Sabadell – CN Barcelona, final

Demà diumenge finalíssima a Can Llong. L’Astralpool Sabadell s’enfrontarà al Club Natació Barcelona que ha guanyat el CN ​​Terrassa per 9 gols a 8.

FITXA TÈCNICA

CN Sabadell (11 + 6): Lorrio; Cabanas 5, Asensio, Tecles, Sanahuja 4, F.Valera 1, Fenoy, 1 R.Valera, 1, Bertran 1, Ubovic 3, López Escribano 1, Bonet, Serrano
CN At. Barceloneta (11 + 5): Coimbra (López Pinedo); Famera, Granados 2, Munárriz 3, Cellers 1, Larumbe 1, Aleksic 1, Fernández, De Toro 1, Perrone 5, Mallarach 1, Bustos, 1
Àrbitres: Jaume Teixidó i Joan Carles Colominas
Parcials: 3-4, 4-2, 1-1, 3-4, 6-5

Foto portada: una imatge del partit. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.