CN Sabadell. Foto: RFEN.

El CN Sabadell serà finalista de la Supercopa femenina

El CN Sabadell Astralpool s’ha imposat al Mataró La Sirena per 16-9, en la primera competició de semifinals de la Supercopa Femenina. La final es disputarà a València, a la piscina de Natzaret, en un intent d’expandir l’espectacle esportiu de primera línia a altres comunitats.

El primer quart ha estat per a La Sirena Mataró que s’ha anotat 2-3, inaugurant el marcador. Clara Cambray i Marta Bach han anotat els primers gols el Mataró, amb 0-2, però la resposta de la veterana Olga Domènech ha reduit distàncies 1-2 i encara Graupera ha tornat a escapar-se amb 1-3, la mateixa capitana del Sabadell Olga Domenech ha marcat el 2-3 amb el qual es  va saldar el primer quart.

En el segon, encara que Cambray va puntuar per al Mataró, les vallesanes han reaccionat com una autèntica màquina de fer gols, imbuïdes de l’esperit guanyador amb un parcial de 7-4 amb el qual s’ha arribat al descans amb el patit ben encaminat, sense possibilitat de reacció per part de les noies que prepara Marina Zablith, que s’estrena en el càrrec.

Amb l’avantatge de l’Astralpool Sabadell, el tercer quart ha suposat la confirmació de la superioritat vallesana i tot que cada equip ha anotat tres gols, s’ha arribat a l’últim període amb una barrera infranquejable que han teixit hàbilment les deixebles de David Palma. El 4-1 de l’últim quart ha servit per evidenciar que aquest any, tampoc tindran un rival qualificat  les sabadellenques, que, recordem un cop més constitueixen l’espinada de la selecció espanyola femenina.

Foto portada: una imatge del partit. Autor: RFEN.