Foto portada: Partit entre el CN Sabadell i el CE Mediterrani. AUtro: CN Sabadell.

El CN Sabadell s’imposa per la mínima davant el Mediterrani

Primer partit del playoff entre el CN ​​Sabadell Astralpool i el CE Mediterrani. Els del barri de Sants han plantat cara des del primer moment convençuts que una cosa és la regularitat de la lliga i una altra el cop d’efecte d’una jugada per sorprendre un rival millor proveït.

El Mediterrani ha dominat el primer quart amb avantatge en el electrònic 2-3, però aquesta superioritat en els guarismes del partit, es va mantenir fins al descans en què marcador assenyalava 4-5 després d’un dur segon quart en què els visitants van seguir portant la iniciativa per davant del Sabadell.

Can Gambús

Després de la represa del partit, el tercer quart va concloure en taules 5-5, per deixar els vuit minuts finals de partit com una pissarra en blanc en què reescriure de nou les jugades que conduirien al triomf local. I aquí en aquest últim quart els homes de Chava Gómez han aconseguit imposar-se per la mínima, 8-7, el que suposa el primer pas endavant a la recerca de jugar les següents rondes, encara que a ningú se li escapa que la absència de Pepe Motos, sota els pals es deixa sentir. No en va és un extraordinari porter.

CN Sabadell Astralpool: Sergi Cabanas (1), Oscar Carrillo (1), Vicente Matoso (1), Javier Goria, José Javier Bustos, Gonzalo Lopez Escribano (3), Harmen Muller (1), Borja Fenoy, Ivan Gallego (1), David Carrasco, Victor Cabanas i Jordi Mardones.
CE Mediterrani: Toni Popadic, Sam Van dem Burg, Axel Corres, Miguel del Toro, Marc Minguell (2), Miguel García (2), Georgy Kuznetsov, Victori Flors (2), Pol Rodriguez (1), Santiago Bofill i Miguel Gasulla.
Àrbitres: Alex Ortega i Jose María Teulé.
Parcials: 2-3, 2-2, 1-0 i 3-2.