Waterpolo

Espanya es queda sense medalla a la Copa del Món

Espanya es jugava l’última oportunitat per accedir a una medalla en aquesta Copa del Món de Sibèria. Austràlia, rival incansable, no era, en principi inexpugnable. Però el 0-2 establert en el primer quart els va conferir un avantatge que les nostres representants no van saber encaixar en els successius períodes.

Bé és cert que en el segon quart Anni Espar, Helena Lloret, Paula Crespi i Paula Leiton, van posar la balança parcial al seu favor amb 4-2, però, aquí van acabar les nostres possibilitats reals., Perquè darrere el descans les australianes van seguir marcant la ruta cap al triomf amb 2-3 i 2-2 en els respectius parcials.

Va faltar la cirereta final, perquè tot i que en el tercer quart en algun moment Espanya es va posar per davant 6-5, gràcies a Anni Espar, la realitat va ser que les australianes van aconseguir el gol de més forjat en el l’últim període, en què Espanya gràcies a Anni Espar i Gual col·locaven l’electrònic a 8-7, però dos gols consecutius de Robbie Webster va tancar el resultat definitiu de la trobada 8-9.

Es va escapar la medalla, per a la qual havien treballat les noies de Miki Oca, tot i que, l’avantatge australiana del primer quart va tenir molt pes psicològic en la resta del partit.