Espanya - França

Espanya – França, bany de gols a Can Llong (18-1)

Primera trobada de la Selecció Espanyola en l’any més dur dels últims temps, amb Campionat d’Europa, Lliga Mundial i Jocs Olímpics.

Poc públic en la bombonera. El combinat de Miki Oca va sortir amb la iniciativa de joc. A la porta Maria Elena Sánchez, donant descans a Laura Ester, Ru Tarragó va inaugurar el marcador a 5,45. Nou gol espanyol a 4,42 de la mà de la veterana jugadora del CN Sabadell Maica Garcia. Com que no hi ha dos sense tres, sense deixar respirar a les jugadores gales, Judith Forca pujar el tercer gol a el marcador. Sense aturar-se en la seva marxa 4-0 de Paula Camús. I el cinquè d’Alejandra Aznar. El primer quart sense oposició ferma, Espanya es va assegurar la victòria.

Res més iniciar-se el segon temps Judit Forca, va ampliar l’avantatge hispana a sis. Moments després Alejandra Aznar, va pujar el setè gol. Sense solució de continuïtat de la mà de Bea Ortiz va accedir el 8 gol a l’electrònic. La mateixa Ortiz va marcar instants després el novè. A 2, 21 per al descans Judih Forca va anotar el desè gol espanyol. A 49 segons per al final de la cambra onzé gol marcat per la sabadellenca Forca. Amb un marcador tan contundent, el combinat francès, de què s’esperava molt més va quedar en evidència.

La segona part, no va començar diferent de la línia de joc de la primera i al 6,51 Paula Camús anota el gol numero 12. Tot seguit el 13 de Forca, la màxima golejadora del partit. El catorzè gol no va trigar en arribar, la seva autora Helena Dalmases, el 15 Paula Crespí. el 16 de Pili Peña. I a la fi gol francès obra d’Audrey Daule. Una flor solitària, perquè Camús va fer pujar a l’electrònic el gol número 17. La pressió va disminuir en l’últim quart,  el gol número 18 va arribar als 58 segons de la fi del partit, de la mà de Paula Leitón.

Un partit sense història, que en tot cas passarà a l’anecdotari d’aquesta lliga mundial, pel bany golejador de les espanyoles sobre les franceses, per assegurar-se un bon ‘goal average’ de cara a la classificació.

Foto portada: un moment del partit Espanya – França. Autor: RFEN.