Espanya venç Xina (13-7)

La segona jornada i la Copa del Món de waterpolo femení que es disputa a Sibèria, va donar l’opció a l’equip de Miki Oca per anotar els seus primers punts.

La confrontació no va ser gens fàcil en els seus inicis, ja que la asiàtiques van arribar a posar-se per davant en el marcador 1-2, tot i que abans de concloure el temps del primer quart les espanyoles van anotar l’empat.

En el segon quart Anni Espar, Bea Ortiz (dos gols) i Clara Espar, van iniciar l’enlairament, però les rivals asiàtiques van aconseguir marcar dos gols, un pràcticament quan sonava la botzina del temps reglamentari. Després del descans Paula Leitón, Anni Espar (dos gols) i Ana Gual van deixar el partit resolt (10-6), a falta de l’últim quart de partit.

En els darrers minuts de joc, amb tranquil·litat, les espanyoles van marcar tres gols davant d’un sol de les xineses que van concloure una feina que ja estava molt perfilat des del tercer temps. Deu dels gols marcats per Espanya van ser transformats per jugadores pertanyent al Club Natació Sabadell. Bea Ortiz, amb quatre gols va ser la màxima anotadora d’aquesta confrontació, en què la porteria va estar defensada per Maria Helena Sanchez en comptes de Laura Ester Mañana. El rival serà Austràlia, últim partit de la fase de grups.

Resultat: 13-7.
Quarts: 2-2, 4-2, 4-2 i 3-1.
Espanya: Bach, A. Espar (3), B. Ortiz (4), M. Ortiz, Lloret (1), C. Espar (1), Peña (2), Gual (1), Crespi, Leitón (1) i Sánchez.