Foto portada. CN Sabadell / cedida.

Fàcil camí a Europa per al CN Sabadell (12-3)

Partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga femenina a Can Llong que, com es presumia, va ser un camí de roses per a les jugadores de l’Astralpool Sabadell.

Les jugadores de David Palma van concloure el primer quart amb un avantatge de 3-2 en l’electrònic i que després, en el segon, amb un parcial de 5-0, van deixar resolt l’enfrontament amb les del Maresme, una mica inferiors a la formació presentada en temporades passades.

Amb un domini total en el camp per a les sabadellenques, aquestes es van limitar a jugar el ‘seu’ partit, deixant pràcticament resolta l’eliminatòria a falta de la tornada que es disputarà a mitjans de març a la piscina del Mataró.

Autor: CN Sabadell / cedida.
Autor: CN Sabadell / cedida.

Bea Ortiz i Maica García, amb quatre gols cadascuna, es van repartir les funcions d’atac, amb la col·laboració de la resta de l’equip, de les que també van puntuar Mati Ortiz, Gisella Farré, Paula Leiton i Judit Forca.

El Mataró La Sirena, mitjançant Marta Bach, va aprofitar l’exclusió de Neushul, per a col·locar el tercer i definitiu gol de la seva formació, òrfena d’idees i de creativitat, tant en defensa com en atac.

El Club Natació Sabadell tindrà, sens dubte, una nova oportunitat de disputar la final europea. Equip, ganes i nivell els té, i en les últimes setmanes a la Copa de la Reina i en els quarts de final continentals s’ha demostrat amb nitidesa.

FITXA TÈCNICA

CN Sabadell Astralpool: Laura Ester, Mati Ortiz (1) Anni Espar, Bea Ortiz (4) Gisella Farré (1) Paula Leitón, (1) Marina Cordobés., Maica García (4) Pili Peña, Susan Neushul, Olga Domènech, Judith Forca (1) i Ainara Farré.
CN Mataró La Sirena: Julia Avila, Laura Vicente, Marina Aranha, Helena LLroet (1) Claudia Abad, Alba Bonamusa, Clara Cambray, Clara Gibson, Marta Bach (2) Liana Dance, Ema Carevic, Carla Graupera, Debby Willemsz.
Àrbitres. Navarra (Ita) i Marjay (Hun.)
Parcials: 3-2, 5-0, 1-0, i 3-1