Hi haurà tercer partit a Can Llong

Amb una piscina de la zona olímpica plena a vessar, Terrassa i Sabadell van jugar el segon round de semifinals de la lliga Premaat, amb el resultat de Terrassa 9 -Sabadell Astralpool 10.

Un partit molt diferent al disputat en diumenge a Can Llong en el qual el Club Natació Sabadell va dur a moments la iniciativa, i sempre va saber donar la repica a les estudiades jugades dels homes de Dídac Corbacho.

Res a veure amb el primer partit, i ara queda el desempat a Can Llong el dissabte al migdia. Sergi Cabanas va inaugurar el marcador en el que anava a ser un estira i arronsa en l’electrònic que va durar fins al final del partit, amb l encert que a dos minuts del final Lopez Escribano colà el desè gol del Sabadell, sense que el Terrassa tingués oportunitat de reaccionar.

En aquest partit s’ha doctorat sota els pals el porter Mardones, va haver de treballar durament, i va estar molt bé. Oscar Carrillo, que va superar el mig centenar de gols en l’actual temporada de lliga va ser una altra de les claus del triomf sabadellenc. El Terrassa, que havia estudiat molt bé i xoc desenvolupament un joc basat en els treballs prèviament estudiats i que li va donar excel·lents rèdits.

Sigui com sigui els homes i Salvador Gomez van sorprendre a un Terrassa i a la seva afició que ja es veien a la final davant l’At Barceloneta. Doncs res, hauran d’esperar fins dissabte al migdia. Ara tot torna a començar des de zero.

FITXA TECNICA

CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Bernat Sanahuja (2), Sergi Mora (2), Arnau Piqué, Oscar Aguilar, Alex de la Font (2), Francesc Sanchez (1), Marc Salvador, Roberto Aguilha, Donat Galeev (1), Oriol Rodriguez i Agusti Pericás (1).
CN SABADELL ASTRALPOOL: Sergi Cabanas (3), Oscar Carrillo (3), Vicent Matoso, Javier Gorría (1), Jose Javier Bustos (1), Gonzalo Lopez Escribano (1), Harmen Muller, Borja Fenoy (1), Ivan Gallego, Victor Cabanas, Victor Carrasco i Jordi Mardones.
Parcials: 2-1, 2-3, 4-3, i 1-3.
Àrbitres: Colominas i Segurana.

Foto portada: Partit del CN Sabadell amb el CN Terrassa. Autor: CN Sabadell.