L’Astralpool CN Sabadell, classificat per a la següent ronda de l’Eurolliga

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat per la següent ronda de l’Eurolliga femenina de waterpolo després de forçar taules davant del Voulagmeni grec, que ha resultat ser un os dur de rosegar, especialment després de l’esforç de les sabadellenques per derrotar ahir a el conjunt hongarès de Dunaujvaros.

Empat a set gols per trencar la força del conjunt hel·lè, que s’ha adjudicat els dos primers quarts de el partit amb parcials de 2-1 i 3-1, amb el que ambdues formacions han anat al descans llarg amb domini grec per 5-2. Tres gols de diferència en aquest tipus de competicions és molt, però les noies de David Palma van reaccionar en el tercer quart amb un parcial de 0-3. Aquesta igualtat i el poder resistir en un agònic últim temps en que a falta de 1.07 Maartje Keuning aconseguí el gol de l’empat.

Això vol dir que el Club està classificat, pendent això si del resultat del partit de diumenge entre Dunaujvaros i Voulagmeni, per saber si són primeres o segones de grup.

“Estic content per la classificació de l’equip, que era l’objectiu principal. El d’avui ha estat un partit molt difícil, potser perquè el d’ahir va ser un partit molt dur, avui hem notat la falta de competició. El Vouliagmeni ha sabut tancar-se molt en la defensa i ens ha costat molt marcar gol. Hem sabut treure la granota de treball i defensat molt bé, hem sabut patir i aconseguir la classificació”, ha assegurat David Palma a la zona mixta.

El CN Sabadell, ha acusat la falta de partits a causa de la peculiar situació, però, ha culminat amb èxit el seu viatge a Verona. Pel CN ​​Sabadell van marcar Catharina Van der Sloot (1) Marina Cordobés (1), Maica Garcia (1), Judith Forca (2), Maartje Keunning (1), i Irene Gonzalez (1).