Les espanyoles fan taules amb Austràlia a la Copa del Món (8-8)

Bea Ortiz, màxima golejadora del equip Espanya, ho va passar molt malament en el primer quart del partit en el què les australianes es van anotar el triomf parcial per 2-1.

Va començar a reaccionar en el segon i va donar la volta a la dinàmica del encontre en el tercer, forçant un empat a set gols, que va romandre després dels vuit minuts finals del partit en què les dues formacions van anotar en el seu caseller un gol per a cadascuna.

Amb aquest empat que ben va poder concloure en victòria per a les representants espanyoles, les noies de Miki Oca s’enfronten a jugar la segona fase d’aquesta Copa com a segones de grup, i és a partir d’ara quan compta i molt cada resultat a la recerca d’una medalla, que, per potencial, Espanya bé mereix.

En resum a la fase de grups Espanya ha obtingut una victòria davant Xina, una derrota amb Rússia i un empat amb Austràlia.

Parcials: 2-1, 4-3, 1-3 i 1-1
Gols: Anna Espar (1), Bea Ortiz (4), Helena Lloret (2) i Pili Peña (1).