Waterpolo femeni. Autor: David B.

Mataró, primer plat per a les Campiones de la Lliga

S’inicia la lliga femenina aquest any amb un plat fort per a les noies de Astralpool. Dissabte a Can Llong rep el Mataró, equip potent però que no és el segon més fort davant les irresistibles components de la formació sabadellenca que dirigeix ​​David Palma, no en va el Sant Andreu s’ha reforçat molt mes i aspira a consolidar-se en la segona plaça.

L’Astralpool Sabadell compta amb la incorporació aquesta temporada de la jugadora americana Maggie Steffans, que no obstant això no debutarà aquest cap de setmana per problemes burocràtics, però el concurs serà molt positiu en l’equip.

La seva companya Kiley Neushul trigarà una mica més i tornarà a Sabadell al gener, com ja va acordar amb la directiva a l’acabar l’anterior temporada. No cal dir que el propòsit del Club no és només guanyar la lliga espanyola, i la Copa de la Reina, (la Supercopa ja se l’ha adjudicat) el seu objectiu és Europa i que aquest any no se li escapi el títol. De fet tots els reforços van dirigits a ser més competitiva en lliga continental.

En el capítol de baixes Pili Peña va deixar la disciplina sabadellenca en no entrar en els plans de la Direcció Tècnica. Jugadora exemplar segueix en primera línia en les files del Sant Andreu, on aportarà la seva experiència.

En conjunt del Astralpool CN Sabadell només es pot dir que és la base de l’actual Selecció Espanyola i al llarg de la temporada és molt difícil superar el seu rendiment, com no sigui en alguna trobada inconnexa. No en va és un equip que ha vingut adjudicant totes les lligues des de la temporada 2010 de manera consecutiva, amb un important palmarès anterior.

Foto portada: Waterpolo femeni. Autor: David B.