Foto portada: un moment del partit. Autor: CN Sabadell via Twitter.

Nova derrota del CN Sabadell a la Champions (8-10)

La participació del CN ​​Sabadell a la Champions cal mirar-la des d’un punt de vista pedagògic, ja que amb l’actual plantilla no és possible aspirar a grans coses, i mes bé el fet d ‘estar a Europa suposa un esperó per als nostres representants ja que l´objectiu és la Lliga, i ara que s’acosta, també la Copa.

En aquesta lectura s’albirava un partit que des del començament va estar dominat pels montenegrins, que van inaugurar el marcador només començar per mitjà d’Ukropina, avantatge neutralitzada per Fenoy i ja a partir d’aquí avantatge de nou per al Jadran amb l’1-2 de Radovic. El primer quart es salda amb 1-3. En el segon Muller en dues jugades successives col·loca de nou en taules el marcador 3-3, però Ukropina i Draskovic retornen l’avantatge als montenegrins. A 1,17 per arribar al descans Draskovic marca el sisè gol per al Jadran dominant la piscina.

Res més reprendre el joc, Muller marca el 4-6 en superioritat i Victor Cabanas fa el mateix instants més tard 5-6, que torna la confiança al quadre vallesà. Exclusions diverses sense majors conseqüències, i després del temps mort nou gol de l’Jadran 5-7 de Mekulov. Peró després del temps mort sol·licitat per Salvador Gómez Sergi Cabanes marca el 6-7, seguit de l’empenta montenegrína 6-8 de Peckovic amb el que conclou el quart.

Últims minuts del partit. Bustos marca el 7-8 i li imprimeix marxa al partit. Carrillo empata a 8. Emoció a les grades. Nova avantatge del Jadran que marca per mitjà de Spaiac. 8-9 A tres minuts del final Draskovic torna a marcar 8-10, i manté la superioritat del visitant. La dinàmica del joc, en els últims minuts provoca major joc de contacte i més exclusions. Una mostra de com no s’ha de tenir por al rival, per molt montenegrí que sigui.

CN Sabadell Astralpool. José María Motos, Sergi Cabanas, (1) Oscar Carrillo, (1) Oscar Matoso, Sergi Pujol, Jose J. Bustos, (1) Gonzalo Lopez-Escribano, Johannes Muller, (3) Borja Fenoy, (1) Ivan Gallego, David Carrasco, Victor Cabanas, (1) i Jordi Mardones.
Jadran Carine- Slaven Kandic, Aleksa Ukropina, (2) Vlado Poppadic, Dimitrije Krijestorac, Dusan Banicevic, Danil Merkulov, (1) Bojan Danicevic, Filip Gardacevic, Djuro Radovic, (1) Vladan Spaiac, (2), Dragan Daskovic, ( 3) Marko Peckovic, (1) i Petar Tesanovic.
Àrbitres: Székely Balazs (HON) | ACHLADIOTIS Spyridon (GRE)
Parcials: 1-3, 2-3, 3-2 i 2-2