Colet, nou entrenador del CN Sabadell: “no vinc a apagar cap foc”

El Club Natació Sabadell ha presentat a Quim Colet com a nou entrenador de l’equip masculí de waterpolo. El tècnic està sumit en un ambiciós projecte de formació i gestió a través del Barcelona Internacional Waterpolo Academy, entitat en la qual ha col·laborat també Xavi Balaguer, director dels Esports d’Aigua del Club.

El nou entrenador no ha entrat a criticar els errors de l’equip local en els primers compassos de la lliga. “He trobat als jugadors amb la màxima atenció i tensió de cara al projecte que desenvoluparem, no els he vist bloquejats per a res”, assegura Colet.

“Tenim una lliga de 18 jornades per davant, amb l’objectiu de guanyar tots els partits, inclòs l’Atlètic Barceloneta que juga a Can Llong a la segona volta”, ha manifestat el nou entrenador del Club.

La seva frase més definitòria, amb respecte a la feina del seu predecessor ha estat significativa: ”no vinc a apagar cap foc, vinc a iniciar un projecte amb un temps determinat i en què els coses es facin d’una manera diferent, ni millor ni pitjor, amb la que el Club vol que és portin a terme”.

Colet que ha estat en les últimes setmanes al Perú impartint un clínic de waterpolo organitzat per la FINA (Federació Internacional de Natació) i la crida del Club el va localitzar a Califòrnia a la Universitat UC Davis. El projecte que se li va proposar li ha interessat i dissabte ja seurà a la banqueta davant el Mediterrani, equip que va dirigir fa anys.
El seu pas per la direcció tècnica del waterpolo català i en l’equip nacional, on va dirigir les categories inferiors amb notables èxits, el converteixen en un home adequat per al projecte del Club. Els resultats confirmaran l’encert en portar-lo a Sabadell.

Foto portada: el president del CN Sabadell, Claudí Martí, i el nou entrenador, Quim Colet. Autor: CN Sabadell.