Foto portada: les campiones del CN Sabadell, aquest diumenge. Autor: RFEN.

Reines de la piscina (17-3)

El CN Sabadell ha aconseguit la catorzena Copa de la Reina en vèncer a un lluitador Terrassa per 17 a 3. Fàcil resultat per a les jugadores sabadellenques a la piscina del ‘Medi’.

Es va avançar el Sabadell en el marcador tot just iniciar-se el partit, i dos minuts més tard va ser Cristina Cantero qui va igualar l’electrònic. Forca i Espar puntuen per arribar al final del quart amb 3-1. En el segon, dos gols gairebé idèntics de Bea Ortiz i un de Pili Peña col·loquen el resultat del partit favorable al Club 6-1. Instants després, Neushul col·loca el 7-1, sense que els contraatacs del Terrassa tinguin efectivitat. Gisela Farré tira al pal curt i anota el 8-1. El partit resolt abans d’arribar al descans.

Les noies de Xavi Perez no han aconseguit encadenar atacs ofensius sobre la porteria de Laura Ester que avui ha estat molt encertada.

Al tercer quart, només començar una pilota que arriba a les mans de Mati Ortiz passi de Leiton i col·loca el 9-1. La mateixa Leiton instants després col·loca el desè gol per al Sabadell. El Terrassa amb un bon llançament de Montoya en superioritat numèrica anota el seu segon gol. Marina Cordobés anota l’onzè tant en un partit ja resolt en què les dues formacions van intentar donar el millor del seu joc. L’últim quart de pur tràmit, però amb un gran respecte per les dues formacions. Jugades de gran qualitat per part de les deixebles de Palma. A la porta Ainara Farre, segona portera. Penalty contra el Terrassa que transforma Bea Ortiz 12-2, Nous tants transformats per Gisela Farre i Olga Domènech i Anni Espar 15-2.El Terrassa, s’abandona literalment, i les representants del Club tanquen el partit amb una brillant actuació. Després del 16-2, Olga Descalzi marca el tercer gol egarenc.

Amb 17-3 conclou el partit i el Club Natacio Sabadell s’alça amb la seva Copa de la Reina.

Astralpool CN Sabadell: Ester, M. Ortiz, (1) Espar (1), B. Ortiz (4), G. Farré, (2) Leitón (1), Cordobés (1), García, Penya, (1) Neushul (1), Domènech, (1) Forca (1) i A. Farré.
CN Terrassa: Domene, Roldan (), Mora (), Rodríguez, Cantero, (1) Ruiz (), Montoya (1), Smiley (), Descalzi (2), Samper, Pastor, Aranda i Tomas.
Àrbitres: Rodríguez i Iñesta.
Parcials: 3-1, 5-0, 3-1, 6-1