CN Sabadell

Sabadell – Sant Andreu, final de la Copa de la Reina

Tal i com estava previst, el Club Natació Sabadell jugarà aquest diumenge la final de la Copa de la Reina de waterpolo. Ho farà contra el Sant Andreu després de vèncer el Mediterrani aquest dissabte.

La primera semifinal va tenir el primer gol als set minuts de joc a càrrec de Judit Forca, 0-1, que demostrava la voluntat vallesana de controlar aviat el desenvolupament del partit. Poc després va tornar a puntuar la pròpia Forca, 0-2, i a 4,20 Bea Ortiz aconsegueix el 0-3 i minut mes tard Maica Garcia 0-4. Clara Espar marca el primer gol del Mediterrani a 42 segons del final del quart, de manera que les noies de Astralpool, van complir el seu primer objectiu, el de controlar per ampli marge l’electrònic.

En el segon quart Paula Leiton, aprofitant una exclusió en les files del Mediterrani va anotar el cinquè gol del Sabadell. Sense solució de continuïtat Marina Cordobés marca el 1-6. Amb aquest avantatge, i poc moviment al marcador, es va arribar al descans del partit.

L'entrenador del CN Sabadell, Quim Colet. Autora: Dihör.
L’entrenador del CN Sabadell, David Palma. Autora: Dihör.

Sorprenentment Helena Dalmases, jugadora oriünda de Sant Feliu, marc el segon gol del Mediterrani sense que Laura Ester pogués reaccionar 2-6. Gisela Farre des d’una bona posició a 3,45, per al final del quart va aconseguir l’2-7. I immediatament Paula Prats va neutralitzar l’electrònic amb el segon gol del Medi.
Judit Forca en un dia de gràcia, marac el 3-8, el seu tercer gol en aquest partit. El partit molt viu, ja que Comas el tècnic del Mediterrani no es va donar per. Vençut en cap moment i va pressionar per intentar reduir distàncies al marcador.

L’últim quart va ser de joc dinàmic, fruit d’aquest treball Marina Cordobés va aconseguir el novè tant pel Sabadell .i pràcticament en la següent jugada Paula Leiton va marcar el desè. Després de l’exclusió de Mati Ortiz, Paula Prats va aconseguir el quart gol del Medi. A. quatre minuts per al final del partit, cap dels dos equips redueix el seu ritme. Paula aconsegueix el gol numero 11 i la veterana Domènech el 12. I la pròpia jugadora marca el 13 amb el que s´acaba el partit amb la classificació del Sabadell per disputar la final matí diumenge.

El quadre vallesà s’enfrontarà com estava previst el CN ​​Sant Andreu, que sense cap tipus de sorpreses ha superat al Rubí per 14-6

CE Mediterrani: Larisa Kuipjers, Naia Balentzia, Lídia Casado, Aitana García, Carlota Toha, Berta Pascual, Clara Espart, (1) Paula Prats, (2), Berta Setó, Helena Dalmases (1), Marta Ungria, Saeah Punani, Natasha Trojan.
CN Sabadell Astralpool: Laura Ester, Matilde Ortiz, Anna Espar, Bea Ortiz (1) Gisela Farre, Margaret Steffans (1) Marina Cordobes (2), Maica Garcia (1). Judith Forca (3), Nona Perez, Olga Domènech (2) Paula Leiton (3) Ainara Farré.
Àrbitres: Joan Carles Colominas i Rosa Rodriguez