Foto portada: les jugadores del CN Sabadell, després de guanyar el títol. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.

Supercampiones

L’equip que entrena David Palma ha superat el Sant Andreu per 8-5 en partit jugat a la Piscina de Natzaret de València i conquesta la seva desena Supercopa, un rècord que demostra el potencial de l’equip sabadellenc, que constitueix l’espinada de la selecció nacional.

En el primer quart ja va destacar l’Astralpool Sabadell amb 4-2, gols de Bea Ortiz, avui la gran estrella del partit i de Paula Crespí per part del Sant Andreu. En el segon quart la porteria del Sabadell presentava massa buits, que no han dubtat a aprofitar les andreuenques Paula Crespi i Pili Peña, la jugadora descartada per la direcció tècnica del Sabadell per seguir a l’equip. No obstant això aquest segon quart es recordarà pel revés de Maica Garcia des de la posició de boia. Un 5-4 amb el qual s’arribava al descans amb tots els pronòstics oberts.

Al tercer quart Palma ha impartit la lliçó, tenir cura de la defensa, les noies han complert i la davantera vallesana ha seguit fustigant el Sant Andreu amb 7-4 a l’electrònic. Un precís xut de Judih Forca amb la seva meravellosa esquerra i un altre de Maica Garcia a passada de Forca van deixar el partit resolt per als últims vuit minuts.

Defensa fèrria, i Maica Garcia a 1, 44 va aconseguir el definitiu gol número 8 per al Club Natació Sabadell. El Sant Andreu en sequera golejadora ha anotat el seu últim tant sobre la botzina de final de partit, gol marcat per Sleeking.

FITXA TECNICA

CN Astralpool Sabadell: Ester, M Ortiz, Espar, B Ortiz (4) G. Farre, Cordobés, García (3) Forca (1) Prats, Leitón i A Farre.
Sant Andreu: Sanchez, Penya (1) Gual, Guiralt, Morell, Ariño, Jakovich, Sleekin (1) Palau, Keuning, Crespi (3) Aznar i Prieto.
Àrbitres: Dominguez, Castellá i Jaumandreu.
Parcials: 4-2, 1-2, 2-0 i 1-1.